Rapport från sjukstugan

Jag vill inte vara sjuk mer! Det är tråkigt! Och dessutom håller det på att ta knäcken på min rygg fullkomligt. Den brukar ju vara stel och göra ont i vanliga fall när jag har sovit, men när man spenderar större delen av dagen i sängen eller soffan så blir den inte precis gladare. I morse gick jag upp en stund innan Älskling gick till jobbet, låg och slötittade lite på TV (According to Jim) och somnade sedan på soffan … vaknade inte förrän klockan tolv. Då kan jag lova att min rygg inte var glad, och inte resten av mig heller … Jag avskyr att sova bort dagar så där! Det är vedervärdigt att vara hemma men inte kunna göra något skoj eller meningsfullt. Jag vet inte riktigt vad jag gjort idag. Försökt att äta något, kanske? Det går inte jättebra. Om jag har tur kanske den här vändan i sjuksängen åtminstone kan sno ett kilo eller två från min mage, DET vore bra. Men kroppen gör ont, huvudet gör ont, febern går upp och ner … och jag är bara trött och seg. Igår kväll mådde jag så kasst att jag bara ville gråta … Då är det skönt att ha sin Älskling nära, som håller om en och säger att han älskar en. Att vara sjuk ensam är ju värre än värst … Jag har sån tur som har min Älskling!

Han slavade framför datorn större delen av kvällen igår för att kunna sjösätta Lavedepiglet.se. Det finns ju fortfarande lite skrynklor som behöver strykas, men … nu finns i alla fall min alldeles egna sajt i cyberrymden! Jag hoppas att det skall gå att få den precis som jag vill. Önskar bara att jag var smart nog att fatta själv hur jag skall göra, för det känns inte snällt att överlåta allt åt Älskling, som ju har så mycket att göra ändå med jobb och skola och firma … Har dock försökt att läsa mig till några saker idag utan att bli klokare så jag får väl vackert fråga honom i alla fall.

Det har varit en underbart vacker vinterdag utanför fönstret idag, så det har känts extra försmädligt att ligga hemma, alldeles däckad. Visserligen hade jag ju annars spenderat den på jobbet, men ändå … Kunde ju, om inte annat, ha promenerat hem och fått lite frisk luft plus motion. För att inte tala om att det känns hemskt att lämna Katta åt sitt öde på jobbet. Det är SÅ typiskt att jag blev sjuk nu, när Annie är bortrest. Det funkar visst alltid så på jobbet … fast normalt sett brukar det vara de andra som blir sjuka när jag har semester. Nåja, Katta hade fått bra hjälp av Rajje de här dagarna, sade hon. Jag blir definitivt tvungen att stanna hemma imorgon också, men jag hoppas att det räcker sedan. Håller ju på att bli alldeles tokig!

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Rapport från sjukstugan

  1. Gabh says:

    Fint sidan. Jag var tvungen att göra text till större, men det säkert har med min ålder att göra.

    • Piglet says:

      Jaså? Är den hemskt liten? Jag fick A att göra den mindre för att jag tyckte att den såg så stor ut. Jag gillar att skriva litet, du vet. Speciellt som jag oftast skriver mycket. Är texten mindre än den var på livejournal? Den ser större ut hos mig …