Frisk liten gris, förhoppningsvis

Äntligen mår jag bättre! Det känns verkligen skönt, kan jag säga. Jag skulle till och med kunna sträcka mig så långt som till att säga att jag känner mig piggare än på mycket länge. Vi får väl se hur länge det håller i sig. Förmodligen inte längre än till imorgon när jag måste gå upp okristligt tidigt igen. Ja, det får bli jobbet imorgon! Det värsta med den här veckan är att jag måste jobba på lördag också. Nåväl, det får gå bra. Som jag sade till Mu igår, så får jag väl försöka tänka på att jag tjänar pengar som jag kan åka till Paris för, eller något åt det hållet. Eller kanske till att köpa en saxofon. Saxofoner är så coola och jag önskar verkligen att jag kunde spela, men … Jag är nu inte precis något musikaliskt geni, och dessutom vet jag inte direkt om jag har tid att försöka mig på att lära mig att spela något instrument. Men drömma kan man väl få göra? ;)

Eftersom jag nu kände mig lite pigg gav jag mig på att städa kylskåpet. Det behövdes verkligen, upptäckte jag ganska snart. Hittade en hel del saker där inne som borde åkt i soporna för länge sedan, och en del smuts att torka bort också. Men hm, jag undrar om det verkligen är bra att det är is på den bakre väggen av skåpet? Skall det vara så? Jag tror inte att vårt kylskåp är helt hundra, om jag skall vara ärlig, det brukar låta konstigt och emellanåt rister det så att man nästan tro att det skall hoppa iväg från sin plats. Hur som helst så är jag ju inte världens mest effektiva människa, så det tog rätt så lång tid … Har förstås spenderat lite tid online också … Datorn är definitivt en tidstjuv, inget snack om saken!

Det är en frostig och kall dag i Göteborg, men fastän det är den sjuttonde november har det inte snöat. (Det är alltså INTE dagens väder som syns på bilden!) Det brukar det kanske inte göra heller, men man tänker ändå alltid på snö den här dagen … ända sedan stora snöstormen nittiofem! Mus födelsedag är det idag också, grattis grattis! Vi skall fira henne på fredag, är det tänkt … och hon har önskat sig en smaskig tårta. Undrar just om jag kan få till en sådan. Tårtor är inte precis min specialitet … Nåväl, vi får väl se hur det går!

För övrigt så MÅSTE jag verkligen börja ta tag i det här med julklappar snart … Både att införskaffa och att önska mig något själv. Jag vet verkligen inte alls vad jag behöver.

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Frisk liten gris, förhoppningsvis

  1. Gabh says:

    Övertid.Yay.