Livstecken

Tiden går så fort! Nu är det redan fredag igen. Det är i och för sig skönt att det är fredag, men det är helt otroligt att tiden kan gå så fort … Snart är det jul! Jag som tyckte att jag var ute i så god tid med allt i år och hade julkorten färdiga så tidigt och allt … Jag har fortfarande en del julkort kvar att skriva, och julklapparna … Ja, dem är jag absolut inte klar med! Har dock fått beställt en del klappar till sedan sist jag skrev, bland annat från CDon. Har beställt från ett ställe till, men det kan jag inte nämna vid namn, för då är det uppenbart vad jag har köpt ;) Det är roligt att ge bort presenter, men det är inte lika roligt när man måste stressa fram dem. Det roligaste är ju när man kommer på den perfekta presenten!

Kylan har avtagit. Det är lustigt när man tycker att minus fem grader är varmt, men det kändes faktiskt så imorse … Temperaturen steg rätt drastiskt igår kväll, för när jag promenerade hem från jobbet vid fyratiden var det iskallt (kanske elva-tolv minus?) och senare, vid halv sju, sju, när Älskling och jag åkte till Coop för att handla var det snö i luften och kanske fem minusgrader … Tretton grader är annars det kallaste vi har haft, medan många ställen ju har haft nedåt trettio … Brr!

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.