Månadens utmaning: December

Eftersom jag haft så dåligt med inspiration för pyssel på sistone tänkte jag att jag skulle försöka göra ett kort till någon utmaning. Valet föll på Månadens Utmaning, som ville att man skulle göra något med jultema och följa en skiss av Milo från FruarnaLilja. Jag behöver egentligen inte fler julkort – postade de flesta av mina i fredags – men ett julkort har jag gjort i alla fall. Om inte annat så kommer det ju en jul även nästa år.

Jag har använt mig av röd cardstock från Slöjd-detaljer, ett presentpapper med rosor från Panduro, ett textark som jag gjort själv i datorn (med texten till “Blue Christmas”), en spillbit av ett omslagspapper som någon hade med sig när vi julpysslade hos Masken, en bit designer paper från Slöjd-detaljer, en teddybjörnsbild från en gammal page-a-day kalender, lite glitter stickle från Panduro, en bit presentsnöre, mina fina Nellie Snellen-blommor samt lite DecoArt Snow writer. Som ni förstår var jag för lat för att plocka fram stämplar, embossing och målarfärger idag … men jag fick ihop ett kort till slut!

Annars är det mest pyssliga jag ägnat mig åt det senaste att slå in paket … vilket inte hör till mina favoritsysselsättningar. Broderat lite har jag gjort idag också :) Skall försöka posta en bild på broderiet någon dag, kanske. Det är mycket kvar att sy!!

This entry was posted in Pyssel and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Månadens utmaning: December

  1. Cornelia says:

    Fint kort! Och vad imponerad jag blir att du redan skickat alla dina julkort! roligt att du vill vara med i Månadens Utmaning!