Julledigt

Julen är förbi, men ledigheten är det inte. Det är underbart! Sov som en stock ända till niotiden i morse :) Sedan blev det frukost i lugn och ro, och sedan vet jag faktiskt inte riktigt vad jag gjorde, medan Älskling var duktig och skrev på en uppgift till skolan. Jag tror bestämt att jag fastnade på facebook – med farmville till exempel – och läste lite bloggar. Snön föll utanför fönstret, trots att alla väderleksrapporter sade att det inte skulle komma någon snö i Göteborg. Dock dök den utlovade solen upp framåt tolv.

Vi tog en tur till Gunnebo, där vi promenerade i det vackra snötäckta landskapet och tog en fika i det mysiga cafét. Sådana här dagar är det verkligen underbart med vinter. Om alla vinterdagar vore så här vackra så skulle vinter vara så mycket trevligare! Dessutom var det lite varmare idag. Det känns knasigt att säga så när det är runt tio minusgrader, men ändå … det är mycket varmare än arton minus :)

På väg hem åkte vi en sväng förbi Allum och gav oss in i mellandagsreakaoset. Det var säkerligen mycket bättre där än i Nordstan, men det var inte direkt trivsamt ändå. Dessutom var rean inte mycket att hurra för, inte vad vi såg i alla fall. Jag gillar inte reor något vidare. Jag menar, det är såklart trevligt om man hittar något till bra pris – jag shoppade lite på Panduro – men i de flesta klädesaffärer ligger och hänger ju saker och ting bara huller om buller och inbjuder inte särskilt mycket till shopping. Jag gillar inte att behöva rota! Vi sprang på kusin Lotta med familj inne på Maxi. Skoj! Det var längesedan jag träffade dem!

Och nu har vi visst hamnat i TV-soffan ;) Och jag borde säkert skriva något om  julen, men det orkar jag inte nu!

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.