Broderi

Det har just inte blivit så mycket pyssel på sistone, i alla fall inte av papperstypen. Som sagt så tror jag att jag tappade inspirationen lite efter alla julkort … och så har det ju inte varit läge att pyssla så mycket. Har ju inte varit hemma alla dagar, och när vi varit det så har det blivit mer gos i soffan än tid vid skrivbordet. Förmodligen lika bra det, för jag känner att det snabbt blir kallt om händerna att sitta framför datorn … Plus att jag blir tokig på tangentbordet som bara bråkar. Hittade ett som jag ville ha på MediaMarkt idag, men då var det förstås slut i lager. MÅSTE i alla fall fixa ett!

Nåväl, jag tänkte att jag skulle uppdatera med en bild på det pyssel som jag faktiskt sysslat lite med på sistone, efter en lång paus, nämligen mitt Samuraj-broderi. Det är mycket, mycket kvar att brodera på det, den saken är klar, men det går framåt i alla fall. Var till och med ett tag sedan jag behövde ta upp något av det jag sytt :) När det gäller mig och broderi är det bra! Jag tycker att jag är noggrann, ändå lyckas jag alltför ofta räkna fel på något stygn och så blir det alldeles kajko.

This entry was posted in Pyssel and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.