Gott nytt år!

Så här på årets sista dag hade vi besök av en söt liten gynnare vid talgbollen på balkongen. Det kan förstås tänkas att någon hälsat på förut, men det var första gången jag såg någon där. Talgoxar är så söta! Det kom en till och tittade nyfiket sedan, men då kom en fiskmås flygande förbi och de små söta fåglarna fick bara alltför bråttom därifrån. Hoppas att de vågar sig tillbaka någon mer gång! Jag vet inte om det är så många fåglar som letar mat så pass högt upp som vi bor, men jag är glad att någon hittade dit i alla fall :)

Det börjar närma sig dags att åka hem till Masken för att fira av det nya året och fira in det nya, men först måste förstås BA anlända med tåget … Hoppas att det kommer i tid den här gången, för vårt tidsschema är lite tajt. Vi har i alla fall inte hört något om att han skulle bli sen, så vi hoppas på det bästa och Älskling skall ge sig iväg för att lämna några saker hos Masken och sedan hämta upp BA på stationen, sen skall vi göra oss  i ordning och åka. Det blir en bra nyårsafton, tror jag :) Och 2011  blir nog ett bra år. Det känns som att det har potential och att det kan tänkas hända en hel del spännande saker.

2010 var inte fy skam heller precis. Bästa året någonsin, tror jag ;) Det jag kommer ihåg mest är väl Parisresan med Älskling, USA-resan med bästa flickorna, , att Pyret blev en Elin, förlovningsdagen, förlovningskalaset, Normandieresan och campandet med Älskling, att N. nästan gifte sig och flyttade till Egypten men tack och lov lät bli, att jag träffade Cissi igen när vi var i Stockholm, Wienresan med Älskling och att vi firade jul tillsammans för första gången :) Har säkert glömt något, men det var det som dök upp i huvudet på mig i ett försök att summera året. Som sagt, ett bra år!

Önskar er alla ett riktigt gott slut på 2010 och ett fantastiskt 2011!

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Gott nytt år!

  1. Gott Nytt År fina du!! Du verkar verkligen haft en toppenår 2010, men detta året blir säkerligen inte sämre, vi blir ju som fina viner, bättre med åren eller hur!? hihi

    Ja, nu är det slut på godsakerna här… hu, hur ska det gå!? Men jag hoppas det berömda “suget” inte håller i sig så länge, bara man klarar sig över det så brukar det gå bra!

    Kram kram och hoppas du hade en fin nyårsafton!