Skänk en timlön till Haitis barn

Aftonbladet uppmanar alla läsare (och även övriga svenskar, misstänker jag) att skänka en timlön till arbetet för barnen på Haiti. Det är en uppmaning som jag härmed för vidare, för de flesta utav oss har nog möjlighet att avstå från en timmas lön utan att det märks alltför mycket i våra plånböcker, och de pengarna kan göra SÅ mycket skillnad för ett barn i nöd. 2,5 miljoner gav förra årets uppmaning, det är bara att hoppas att årets ger ännu mer, trots att katastrofen kanske inte sitter på våra näthinnor just nu. Det är så lätt att eländet faller i glömska när media inte längre rapporterar titt som tätt … men människorna som bor där lider förstås fortfarande, oavsett om vi ser det på TV eller inte. Jag valde att sätta in mina pengar till Plan, men förhoppningsvis spelar det inte så stor roll vilket man väljer … Det är bara att hoppas att pengarna går till det som det är meningen att de skall!

This entry was posted in Välgörenhet. Bookmark the permalink.

Comments are closed.