Kontraktet klart!

Idag skrev vi på kontraktet för nya lägenheten! Från och med första mars kan vi således husera i den hur mycket vi vill, även om vi knappast kommer att flytta in då. Vi har ju kvar den nuvarande lägenheten i en månad, så vi skall hinna putsa och greja i lugn och ro, och inte behöva flytta ut och in på samma dag. Skönt! Men jag måste säga att jag längtar och att jag vill flytta NU! Och när vi gick därifrån med kontraktet i väskan så kändes det som att nu, nu är det på riktigt. Snart blir Älskling och jag sambos på riktigt :)

Jag började ju så entusiastiskt med packningen förra söndagen, men i ärlighetens namn så har det inte hänt så fasligt mycket sedan dess. Det är svårt att packa ner sitt hem långt innan man skall lämna det. Jag har packat en halv kartong med ljus, ljusstakar och andra prydnader under veckan som gick, och så har jag väl rensat ut lite grejer här och där, men mer än så har det inte blivit. Men vi skall nog hinna med att packa ändå. Eller, hrm, jag skall. Det är ju mest mina grejer som skall packas …

Helgen gick alldeles för fort! Jag hade nog tänkt att jag skulle göra lite nytta, men det blev inte mycket med det. Dels för att jag var SÅ trött, dels för att jag är lat, förstås … och så lite för att vi faktiskt inte var hemma på hela söndagen! På lördagen var det jättefint väder, så Älskling och jag tog en tur till Gunnebo och promenerade. Tyvärr var det iskanor istället för promenadstigar, så promenaden blev inte så fasligt trevlig egentligen. Det var svårt att njuta av hur vackert det var ute eftersom man var tvungen att hålla tungan rätt i mun och full koll på fötterna hela tiden. Eftersom fiket där var stängt – bara en liten servering i själva slottsbyggnaden var öppen – åkte vi in till Haga och åt lunch på café Nöller (där Älskling och jag för övrigt hade vår andra dejt) innan vi återvände hem och kollapsade i soffan. Hm, vi var nog på MediaMarkt och Coop på vägen hem också. Jag spanade lite i mobiltelefonavdelningen på den söta Sony Ericsson Xperia X10 mini pro-telefonen, som jag måste erkänna att jag är lite sugen på att köpa. Fast jag undrar om den inte är lite för liten för att man skall ha någon nytta av surffunktionerna? Hur som helst så somnade jag sedan när vi tittade på “Charlotte Gray” och efter det blev det förstås ingenting gjort … inget packande och inget pyssel, eller vad det nu kan ha varit som jag hade tänkt göra :P Så det blev TV resten av kvällen …

Även på söndagen var det fint väder, och vi for ut på utflykt med Älsklings mor och far. Vi gjorde upp eld och grillade korv på ett trevligt ställe där vi hade utsikt över en sjö och kunde höra en fors, och där snön såg jätterolig ut, som om den hade fallit i små fyrkanter. Sedan var vi hemma hos Älsklings föräldrar fram till sju någonting, och fick förstås alldeles för mycket att äta! Det var nästan så att jag hade kunnat rulla hem, om Lilla Bilen hade fått för sig att inte rulla … Vi hann hem precis lagom till att titta på “Bones”, och ja, sedan var ju liksom helgen slut …

Nu tror jag bestämt att jag skall placera mig jämte Älskling i soffan och mysa, och fira att vi officiellt är med lägenhet ;)

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kontraktet klart!

 1. Miss Mel says:

  Does the title refer to the apartment?

  The phone looks cute, but OMG it looks so tiny. Is it something you bought, or that you are considering buying?

  • Piglet says:

   Yes, it does. We signed the contract and the apartment is ours after March 1! :) Suppose we’ll move at the middle of March or something :D

   I am considering buying it. Or rather, I have sort of fallen in love with its cute looks, but yes, it IS tiny. That is part of the reason why it’s cute, but also my main concern. If I just want to use it as a phone I suppose it does not matter that much, but if I want to use it for surfing the net a bit and stuff, perhaps it’s just too small?! But I like the fact that it has a real keyboard!