Fruarna Liljas utmaning #48

Då var det dags för en ny utmaning hos Fruarna Lilja. Även denna vecka är det en skiss som gäller, utan ytterligare knussligheter. Jag passade på att göra ett födelsedagskort till Alvin, som fyller fem senare i veckan. Jag är inte bäst i världen på att komma ihåg i tid att skicka kort till folks födelsedagar, men den här veckan har jag absolut tänkt mig att få iväg kort till både Alvin och Hanna :)

Jag har använt cardstock & dekorpapper från Slöjd-detaljer, presentpapper från Lagerhaus, blompunchar från Nellie Snellen, glitterglue från Panduro, stämplar med kinesiska tecken från Hero Ats, relieffärg från Pebeo (som jag har för mig att jag för många herrans år sedan fick av Stefania i Palermo) samt en prinsstämpel från Tingtura. Prinsen är målad med vattenfärger och han har fått lite 3D-lack på kronan :D

This entry was posted in Pyssel and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.