Drömmer om Paris

Nu har tre människor varit och tittat på lägenheten, och alla har klagat på att det är så många trappor och ingen hiss. Allvarligt, det lär ju ha stått i Boplats objektsbeskrivning att den ligger på tredje (eller fjärde, om man räknar bottenvåningen) våningen utan hiss – de borde inte vara förvånade! Om man inte vill ha en massa trappor att gå uppför kanske man inte borde ha sökt den här lägenheten?! Damen som var här idag verkade dessutom inte alls flytta från Bergsjön där hon bodde nu, för där fanns det ju en sjö nära, det var nära till affären, nära till bussen, nära till … Det enda hon inte verkade gilla där, utan tyckte var bättre här, var att hennes trappuppgång var mörk och luktade somalisk mat. Hallå eller! Det är verkligen skönt att det inte är mitt problem om lägenheten inte blir uthyrd, utan Poseidons! Fast å andra sidan skulle det vara skönt att slippa visa den för fler nu … Den första herren som var här och kollade, tillsammans med sin son, var i och för sig hemskt gullig, men det par som var här igår gick knappt att kommunicera med och damen som var här idag verkade lite tossig …

Jag packade några kartonger böcker idag, men annars går det trögt med packandet. Bara bokhyllan kommer ju att rendera i ett ton kartonger, känns det som. Jag begriper då rakt inte hur vi skall orka flytta alla dessa grejer! :-O

Även denna vecka är mycket personalfattig på jobbet, men det har gått rätt så bra ändå. En kollega är i Australien, en är i fjällen, en är sjuk och en halvt utlånad till en annan avdelning … Då blir det inte många kvar, så att säga. Men idag löste chefen i alla fall vårt semesterdilemma med att bestämma att vi skall lära upp Sandra som backup, så det blir nog bra. Annars såg det inte ljust ut för att kunna lösa tredje sommaren på rad med tre istället för fyra huvudoperatörer … Men nu skall nog alla kunna få den semester de vill ha :) Det är tur att Älskling är flexibel, det underlättar! K’s kille jobbar ju på Volvo, så han får inte bestämma alls när han vill ha semester … Hm. Jag längtar till semester! Jag vill åka bort! Vi hade ju planer på att åka till Paris i mars, men bestämde oss för att skippa det när vi insåg att det blir flytt och grejer … Men jag längtar till Paris!!

The people who’ve been to look at the apartment have all complained about the lack of elevator, and that the stairs are tiresome … but shouldn’t they be aware that they’ve applied for just such an apartment? One womand did not seem to want to move from her current apartment at all, so I wonder why she had to bother me? Packing goes slow … And work is still lacking personnel due to travels and illness … but at least the boss found a good solution for the summer vacations :)

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.