Snö och solsken

Det snöar! Väldigt mysigt snöfall är det, faktiskt, men jag vill inte ha det ändå! Det ser dock ut som att det är torr snö som faller idag, och det är absolut att föredra, jämfört med den  våta, otäcka sörjan som ramlade ner igår … speciellt som det sedan regnade, för att därefter frysa på, så att det var glashalt ute imorse. Nu ser det mest ut som om man tittar i en sådan där snökula …

Eftermiddagslugnet har lagt sig över jobbet. Snart är det dags för fredagsmys och helg. Det skall bli så skönt! Jag är så otroligt trött!

Igår morse var det en utav våra hantverkare i huset (säger jag, eftersom jag faktiskt inte riktigt vet vad han pysslar med här, men han är här då och då och grejar) som sken upp när han såg mig och sade “godmorgon lilla solstråle”. Då blev jag glad. Det är trevligt att tänka sig att någon tycker att man är en solstråle, liksom … I synnerhet om morgonen, när jag mest känner mig som en zombie. Så det levde jag på hela dagen sedan :) Och idag sade chefen minsann att han tyckte att mitt förkläde var gulligt :) Jag önskar att jag vore bättre på att ge folk komplimanger, men jag tycker det är svårt … Försöker dock att öva på det, när jag kommer ihåg det. Det är ju verkligen en glädjespridare med komplimanger, om de är ärliga, förstås.

Hoppas att ni känner er som solar där ute! ;)

Göteborg is snowy today … It’s nice that it’s Friday … and I wish that I was better at giving compliments, ’cause compliments make people happy, when they’re honest. I was very happy yesterday when this guy who occasionally works in our building said “good morning little ray of sunshine” to me when we met :)

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.