Glad Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag är här, och det känns helt okej :) Egentligen tycker jag nog att det är en rätt fånig grej, för sin kärlek kan man väl visa vilken dag som helst, men … det känns bättre när man har någon att älska och hålla om än när man är ensam, så är det bara. Jag är så glad att jag har hittat min fina Älskling! <3

Vädermässigt är dagen inte det minsta skimrande, utan tämligen grå. Kallt var det när jag begav mig till jobbet imorse. Vinden var kylig. Såg dock att min kusin postade på Facebook om att de hade -24 grader där hon bor, så man kanske inte skall klaga … Här var det nog bara någon grad under nollstrecket.

Helgen försvann alldeles för fort som vanligt. Vi mös hemma på fredag kväll, tog en promenad på stan (inklusive fika på Cigarren, Järntorget), och åt middag + såg på Melodifestivalen hemma hos systeryster på lördagen … På söndagen var vi tämligen sega, såg på film (Batman: The dark knight) och var allmänt lata mest hela dagen, och sedan åt vi middag + umgicks med Älsklings syster och svåger. En trevlig helg, men kort, som sagt.

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Glad Alla hjärtans dag!

  1. Miss Mel says:

    I hadn’t heard this song for ages!… Flashback! :-)

    • Piglet says:

      It’s a great song, no? I just love it … and I love the video … Just wish I could walk around Paris like that, the city being almost deserted :) Would make for good photo opportunity ;)