Folk hör vad de vill höra!

Äntligen har det varit någon här och tittat på lägenheten som sagt att hon vill ha den! Hon hade lite besvär med att hitta hit, tösen, men sedan var hon positiv som bara den. Och hon tyckte att jag skulle säga till eventuella andra besökare att lägenheten var jättedålig, så att hon kunde få den. Hon tyckte att det var bra med trapporna, till och med :) En tös i min smak! För egen del vill jag helst bara att någon skall vilja ha den, så att jag slipper hålla på att visa den för folk! Men jag kan gärna hålla tummarna för den här tösens skull, hon verkade snäll :) Hon frågade om jag hade något inflytande på vem som får den, men det har jag ju inte alls. Lika bra det, tror jag!

Jag kommer inte alls någonstans i packandet, känns det som. Några fler kartonger packade jag igår, lite mer saker från bokhyllorna i vardagsrummet, och så en kartong brevpapper – jag har brevpapper så att det räcker en livstid och mer – samt en med ordböcker och liknande. Men det ser i princip inte ut som om jag packat något alls … och Älskling påpekar mest hela tiden att jag måste sortera bort lite grejer, dels sådant som skall slängas/ges bort, dels sådant som åtminstone måste åka ner i källaren. Men det är ju så svårt!

Hm, det händer konstiga saker medan jag sitter och bloggar. Först blev min skärm helt svart, så att jag fick brutalstänga av datorn, och sedan hade mitt Facebook plötsligt blivit på ett språk jag inte alls kände igen … Jag fick panikringa Masken, så att hon fick kolla var språkinställningarna fanns … och jag kom fram till att det nog var Litauiska som hittat sin väg in på min facebook. Det kan ju tänkas att jag råkade komma åt något när jag klickade en massa utan att se något på skärmen … Scary moment, i alla fall! Jag undrar vad det beror på att skärmen gör så där, för den gjorde det igår också. Det är liksom inte skärmen som lägger av i sig, utan datorn verkar helt plötsligt bestämma sig för att inte sända någon information till skärmen … Knasigt!

På tal om knasigt så glömde jag ju skriva om min tossiga jobbarkompis häromdagen, som hör vad hon vill höra och inte alls vad man säger. Jag tog en huvudvärkstablett på jobbet eftersom jag hade mensvärk, och K frågade mig om jag hade ont i huvudet. Nej, i magen, svarade jag, och tillade att det var den tiden på månaden. Vilket resulterade i att K kramade om mig och gratulerade. Eh, backa bandet, tyckte jag då … och insåg naturligtvis att K inte alls hade hört det jag hade sagt, utan tolkat det som att jag var gravid. Fråga mig inte hur, men … som sagt, det handlade nog väldigt mycket om att höra vad hon ville höra. För av någon anledning vill hon hemskt gärna att jag skall skaffa barn. Det är hon väl inte ensam om i och för sig, jag får höra det rätt ofta. Varför är folk så fruktansvärt insnöade på att man skall skaffa barn? Och, framför allt, hur kan de med att tjata om det och fråga folk om det hela tiden? Det finns ju faktiskt folk som inte kan få barn, och som nog inte tycker att det är jättekul när folk frågar hela tiden … *morr* Folk är taktlösa! Och nej, Älskling och jag har inga planer på att skaffa barn som det ser ut just nu.

Nåväl, nu skall jag nog börja pula med lite mat, så att den är klar när Älskling kommer hem från jobbet. Stackaren jobbade sent idag, så det blir jag som får stå för det kulinariska denna kväll … Inte min favoritsysselsättning det där med att laga mat, men … det måste ju göras det också! Och någon annan nytta har jag väl inte direkt gjort sedan jag kom hem …

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Folk hör vad de vill höra!

  1. Haha, nej inga fler ungar här inte! Och då är det Eksjö vi åker till och inte Jönköping… ;) Men jag kan avslöja för dig vad som är på G, besök 1 i måndags var förberedande samtal inför en operation jag ska göra om en månad och besök 2 idag var en jobbintervju. Så inget som har med varandra att göra men likväl spännande! :) Tack för tumhållningen förresten!

    ps. känner igen det där med att behöva visa upp sitt bohag i tid och otid, börjar också bli rejält trött på det… :/
    kram