Pysselmyrans hängande motivstämpel-utmaning

Jag har inte så mycket tid till pyssel just nu, och inte vansinnigt mycket inspiration heller, känns det som. MEN jag har knåpat ihop ett bidrag till Pysselmyrans veckoutmaning i alla fall … Jag tyckte det lät spännande med en hängande motivstämpel … och en sådan har jag lyckats få med, en söt liten flicka från hÄnglar. I övrigt blev det ett ganska enkelt kort, med röd cardstock som bas, lite presentpapper, stansade hjärtan i två storlekar, lite glitterglue … Det var lite svårt att få kortet att stå, men jag löste det med att sätta små pappersflika emellan främre och bakre delen … Det innebär att det inte direkt går att öppna kortet, men det står i alla fall. Jag får väl skriva min hälsning på baksidan :) Nu skall jag bara mejla in bidraget också, för det skulle man visst göra …

This entry was posted in Pyssel and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.