Pysselmyrans scrapliftutmaning

Jippi! För första gången har jag vunnit något i en utav alla dessa bloggutmaningar! Jag blev Pysselmyrans lottade vinnare förra veckan, och idag kom det ett kuvert i brevlådan med fyra stämplar i! Vad glad jag blev!

Eftersom jag kände mig inspirerad satte jag mig genast ner och knåpade ihop ett bidrag till veckans tävling också. Att hoppas på att vinna igen är väl lite väl ambitiöst, men … Hoppet sägs ju vara det sista som överger människan … och jag tyckte att det var en rolig utmaning, eftersom den låg en bit ifrån vad jag brukar göra. Uppgiften denna gång var att “scraplifta” en layout som de hade valt ut, och så här blev resultatet för min del:

Jag har använt mig av cardstock från Slöjd-detaljer, en bokstavspunch från Panduro, presentpapper från Lagerhaus, ett guldhjärta från en julgransdekoration som jag vid något tillfälle fått av faster, en Nellie Snellen-punchad blomma, en liten confetti, ett papper veckat med Lisas wellpappgörare, blåspennor (som jag tror är köpta på BR för miljarder år sedan) samt min nya fina musstämpel från Pysselmyran :) Om jag får säga det själv så tyckte jag att det blev ganska fint … och inte alls likt mig, jag brukar inte vara bra på att lämna tomma ytor ;)

This entry was posted in Pyssel and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.