Tiden går!

Det börjar närma sig flytt … tiden går väldigt snabbt! Nästa tisdag får vi våra nycklar, och kan börja betrakta lägenheten som vår. Det blir bra. Jag kommer ju knappt ihåg hur den såg ut, och driver Älskling till vansinne när han försöker planera, och jag inte alls kan se framför mig det som han ser. Jag kan garantera att det finns massor kvar att packa … och att det kommer att bli SÅ skönt när allt är klart. Vi monterade ner köksbordet i helgen, och Älskling skruvade isär de två fåtöljer som han flyttat med från sin lägenhet … och jag blir alldeles tokig för att jag inte har någonstans att lägga grejer. Jag VET att det är ett otyg att lämna grejer efter sig på köksbordet och/eller i fåtöljerna, men … jag ÄR ett slarvigt djur, och nu vet jag inte var jag skall lägga mina grejer ;) Plus att det är så trist att se flyttkartonger och tomma hyllor där hemma. Man vill liksom bara vara klar och ha det mysigt i nya lägenheten! Hihi, när vi skruvade isär bordet fick jag använda min väldigt söta rosa skruvdragare … då blev jag glad ;) Den är lite mer lagom för små piglettassar än Älsklings stora, rejäla (manliga) maskin ;)

Helgen försvann annars i ett huj … På lördagen var vi först en sväng hos Älsklings föräldrar där vi fick lunch och tog en promenad i det soliga men ack så kalla vintervädret och sedan var vi på femårs/schalgerkalas hos Alvin och Mu (vi tyckte nog inte att det var någon vidare omgång av schlagern), och på söndagen var vi först duktiga och packade saker, sedan åkte vi till Gunnebo och promenerade + fikade, handlade på Ica Maxi samt åt middag hemma hos mor och far. Sedan var det liksom måndag igen, utan att man riktigt hade begripit hur det gick till!

Efter jobbet på måndagen åkte jag direkt in till stan och mötte upp Älskling på Bergakungen och så gick vi på bio. “True grit” såg vi, och den var bra. Jag är inget jättefan av westernfilmer, men den här var rätt mycket story/monolog och inte så fasligt mycket pangpang :) Och igår läste jag ut en bok för första gången på evigheter! “The lord of Snow and Shadow” av Sarah Ash, närmare bestämt. Har skrivit några rader om den i min tämligen bortglömda bokblogg, som numer befinner sig på WordPress under namnet Piglets bokhylla, eftersom Windows Live Spaces inte längre finns kvar … Annars tränade jag lite Wii active – vilket resulterat i att jag har grym träningsvärk idag – och sov :P

Idag har jag packat lite mer saker – lite kläder i stora resväskan, samt en massa bäddlinnen … Har sorterat ut en del påslakan och grejer också *duktig* Men nu vill jag gosa och mysa framför tvn!

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tiden går!

  1. Sv: Jag vet inte riktigt hur dyrt det är, lite lagom sådär ;) Tror det är 3-pack, och ungefär 150 för alla tre, så finns ju värre… :) Gott i vilket fall! Lät ju riktigt intressant med polkagristhé!
    Hoppas helgen varit fin, det har den här, men ujuj vad fort den är över.. :/
    kram