It’s today! It’s today!

Älskling har varit och hämtat nycklarna till nya lägenheten idag på eftermiddagen, och när han har slutat jobba – vilket dessvärre inte blir förrän efter sex idag – så skall vi åka dit och titta lite. Sedan hade husvärden sagt att vi inte behövde tänka på att måla och sådär så mycket, för Poseidon skulle lägga nytt golv i båda sovrummen och måla om en del alldeles självmant. Golven hinner de förhoppningsvis lägga nu i veckan, men målningen kommer att dröja lite grand … men det låter ju bra. Alltid bättre om proffsen gör det, och man slipper själv :) Sedan kunde de visst tänka sig att göra om i köket också, om vi ville, fast då mot en hyreshöjning, såklart, så det får vi nog fundera både en eller två gånger på. Fastighetsägarna brukar ju vara bra på att ta betalt för sådant …

Men tjohoo … nu har vi nya lägenheten!!

Annars är det inte så mycket tjohoo just nu. Har varit sjuk i flera dagar, och hemma från jobbet i två nu. Jag hade tänkt att jag skulle gå dit idag, eftersom jag inte direkt hade någon feber igår, men vaknade med världens otäckaste huvudvärk i morse och kom fram till att det nog inte var någon bra idé, trots att jag mycket hellre går till jobbet än är hemma. Men imorgon går jag dit, så är det bara!! Och jag är SÅ trött på att inte kunna andas obehindrat! Och att vara så trött … somnade framför skidåkningen som jag hade tänkt titta på på TV. Nu verkade det ju bli ett stort fiasko ur svensk synvinkel, så det gjorde kanske inte så mycket, men det är irriterande ändå. Jag vill vara frisk! Och Älskling skäller på mig för att jag inte vill stanna hemma … C’est la vie. Det var i alla fall mysigt i morse, för han hade lite sovmorgon … så då hann vi med en massa gos :)

Jaja, jag får väl se om jag kan försöka att göra någon slags nytta en stund … om jag orkar :P

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to It’s today! It’s today!

 1. Lisa says:

  Låter som vi åkt på samma sak, bara det att jag blev kass en vecka före dig! Var riktigt dålig i fyra, fem dagar, sedan bara snuva. Men läkaren tyckte jag skulle ta antibiotika mot eventuell bihåleinflammation, så jag är inne på fjärde dagen där nu :-(

  Krya på dig gumman, och än en gång ett stort GRATTIS till nya lyan!

  • Piglet says:

   Att vara sjuk suger, eller hur Lisa? Det är synd om oss! Min kollega åkte på en influensa som höll sig i två veckor, så jag är glad att det inte blev så illa för mig i alla fall! jag har inte träffat någon läkare, så ingen har kunnat lura på mig något medel :) Nu är det mest snuva och hosta och grejer … Passar inte så bra i flyttider … men förhoppningsvis hinner jag bli piggare tills söndag!

   Tackar :) Skall bli SÅ skönt när vi har flyttat klart :) Då får du komma och hälsa på! Eller ja, du får komma och hälsa på i flytten också, om du vill, fast det blir nog mysigare sen :D

 2. Härligt med nya lägenheten!! :) Hoppas du har kryat på dig lite också förresten!

  Sv: Tack, ja jag gillade den klänningen verkligen! Är egentligen en tvådelad historia, men det syntes inte på långt håll. Och jag kan säga så här, att klänningen blir oftast INTE så som man tror sig vilja ha, innan man har provat. Både min syster och en vän som ska gifta sig i sommar köpte precis såna klänningar de sagt att de inte ville ha från början, men de passade helt enkelt bäst och var finast i dom! Lite komiskt dock att det blir så. :)

  kram

 3. Ja, helt kanske vi inte ska ropa hej än! Köparna vill göra en besiktning och så, men räknar inte med några överraskningar där iofs…
  Vi ska flytta till en gård utanför stan. Tångerda gård heter den, och det finns en flygelbyggnad där med två lägenheter. Som ska/håller på att totalrenoveras. Och det är dit vi ska flytta i sommar! :)
  kram