1 2 3 på det fjärde skall de ske

Jepp. Nu är vi snart där. Snart har vi flyttat och skall faktiskt bo i den nya lägenheten. Planen är att vi skall göra det från och med söndag. Det känns lite overkligt. När Älskling frågade mig förut om jag inte kunde åka till nya lägenheten efter jobbet tänkte jag “vad jobbigt att åka ända dit”, sedan insåg jag att … eh … det kanske är lite dumt att tänka så när det är där vi skall bo sedan :) Jag MÅSTE verkligen börja cykla igen då, det går inte att hålla på att åka buss och grejer! Det tar visserligen inte så lång tid med bussen/spårvagnen egentligen, det är bara det att bussen från jobbet går en sådan fånig tid att jag måste vänta cirka tjugo minuter innan jag kan ta den … och för övrigt behöver jag verkligen börja motionera igen! Hoppas att jag kan komma igång och träna också, nu när jag förhoppningsvis skall kunna sällskapa med Masken till träningen :) Det skulle inte vara fel att tappa några kilo, om vi säger så …

Igår var vi på IKEA och inhandlade lite saker, bland annat nya skrivbord. Jag kommer att ha ett jättestort och bra skrivbord att pyssla vid snart! Fast naturligtvis saknades det ett par delar – gör det inte alltid det när man handlar på IKEA? – så vi får åka tillbaka en annan dag och inhandla det sista. Jag längtar efter att få pyssla nu ju! Och jag hoppas att jag skall kunna hålla ordning på alla mina pysselsaker! Jag VILL gärna inbilla mig att jag skall bli en bättre människa efter flytten och hålla mer ordning. Det är väl föga troligt att det blir så, men ändå … Älskling är ledig från jobbet och hemma och grejar hela dagen idag. Han är SÅ duktig! Det är ju tur att någon utav oss är effektiv!

Men nu måste jag jobba vidare … och lyssna på skidor i radion :)

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.