Nej, det är inte vår än

Nu har det kommit snö igen. Det stod i tidningen att det skulle göra det, ändå blev man överraskad imorse när man tittade ut och såg att det var vitt överallt. Man vill helt enkelt inte ta åt sig att det fortfarande är vinter. Temperaturmässigt kändes det dock som vinter även igår, även om solen sken och det var jättevackert ute. Prognoserna har dock lovat vackert och varmare väder till helgen, så vi får hoppas att de har rätt om det också, inte bara om snön. Just nu ser det ut som vinter ute … och jag som gladdes så åt åsynen av snödroppar och vintergäck igår! Hade velat ta en bild på dem att posta i bloggen, men kunde inte riktigt med eftersom de stod i någons trädgård …

Vi hade en spännande dag på jobbet igår, då vi kunde bevittna ett polisingripande från kontorsfönstret … Ett ingripande som för övrigt mina falkögda kollegor var till stor del ansvariga för, då de lade märke till en bil som stod på parkeringen mittemot timmar i sträck två dagar i följd med två personer i, samt att den ena personen gick ut och strök förbi vårt hus på morgonen … Chefen tipsade polisen och de kollade upp bilen, samt gjorde till slut en påhälsning, kollade både bilen och killarna grundligt. Det hela slutade dock med att alla parter åkte därifrån … Kända skurkar från Stockholmsområdet lär det dock ha varit …

Det är skönt att det är fredag! Det har varit en hektisk vecka med mycket jobb (eller snarare, lite personal) och jag behöver vila! Dock blir det ingen vila ikväll, eftersom vi är bjudna på sjuttioårskalas hos Faster. Jag kan inte riktigt fatta att hon är sjuttio, det låter ju så gammalt, och Faster känns inte gammal, men men … tiden går … Jag inser ju inte riktigt hur jag har lyckats bli trettiotre (om några veckor) heller!

Imorgon skall vi gå på scrapmässa på Ullevi! Förhoppningsvis skall vi (Masken och jag) lyckas möta upp kusin L, hennes dotter och svärmor där. Även om jag knappast tror att vi skall kunna hålla ihop allihop och shoppa, så kan det ju vara skoj att ses. Kan ju vara kul att se svärmodern IRL också, för jag brukar se rätt mycket av henne på L’s facebook :) Så får vi se hur mycket pengar vi lyckas spendera … och vad det blir för roligheter vi kommer hem med. Någon Nellie Snellen-punch vore trevligt, till exempel … och kanske lite Magnoliastämplar?! Jag är för övrigt grymt sugen på att lägga beställning hos Scraplagret, eftersom Emma postat så vansinnigt mycket fint i bloggen på sistone, men men … vi får se :)

Dagens låt får bli “Vandraren” med Nordman. Man skulle posta en låt med det första band man såg live. Jag är inte helt hundra, men jag tror att det kan vara Nordman. Jag har ett minne någonstans av att JE och jag var på Liseberg och såg dem någon gång i högstadiet. Jag var inte jätteförtjust i Nordman till att börja med, när de släppte “Förlist”, men sedan fick jag deras första album på kasett av en brevvän i utbyte mot en kasett med – har jag för mig – Jon Secada, och då fastnade jag :)

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nej, det är inte vår än

  1. Gavin Sheedy says:

    Obehagligt med skurkerna! Mindre så med mässan. :p