Tiden går och går

Zack på Fasters kalasHelgen gick alltför snabbt och plötsligt var det måndag igen! Sedan gick i och för sig måndagen väldigt snabbt också … Tiden bara rusar iväg! Och idag fick jag veta att en kompis skall ha barn … en kompis som är mycket yngre än jag. Sådant känns så konstigt, på något sätt! Jag har liksom inte riktigt fattat att JAG skall föreställa att vara i en ålder då det är högst naturligt att skaffa barn … eller snarare förväntat att man gör så. Jag har liksom fortfarande inte kommit fram till om jag vill ha barn eller inte … Men jag är glad för min kompis’ skull … det är härligt att han har hittat rätt med kärleken och livet och allt :) Själv tycker jag nog att det räcker alldeles utmärkt med Älskling och mig själv i vår lilla “herd”, i alla fall för nu … så får vi se sen ;)

Idag är jag en duktig liten gris och tvättar … första gången på nya stället ju! Det är förstås inte särskilt spännande för det. Annars har jag även varit duktig och ringt kvinnan på Poseidons kontor idag och frågat lite saker. Sådant är ju stora grejer för lilla Piglet … fast hon är så trevlig att prata med, så det är faktiskt inget större problem. Det gäller bara att få ändan ur och verkligen ringa! Att ringa vaktmästaren och fråga en massa grejer om när de kommer och målar, och när vi skall få säkerhetsdörr och liknande, det lämnade jag med varm hand över till Älskling. Älskling som för övrigt kanske har hittat en fin RÖD bil som vi kan köpa :) Vi får se hur det går … Lilla Bilen har varit och blivit omlackad, och vi har saknat den … Det blir liksom lite bökigare att ta sig någonstans utan den, även om jag alltid har hävdat, och fortsätter att hävda, att man klarar sig utan bil. Det gör man, men ibland är det smidigt att ha … som igår när vi först skulle till den gamla lägenheten och greja, sedan köpa present åt Älsklings syster, och sedan åka hem till nämnda syster på lite födelsedagsmiddag … Det blev ett herrans åkande fram och tillbaka med kollektivtrafiken … Jag undrar: Varför är det så skumpigt att åka buss på Hisingen? Och fråga nummer två: Hur kan Västtrafik få lov att köra de där hemska, gnissliga, nya spårvagnarna bland folk?

I lördags var vi alltså en sväng på mässa, men det blev inte så mycket handlat … Det var vansinnigt trångt överallt, och massor utav folk … och så massor utav grejer, men det kändes som att det var lite dåligt med mässerbjudanden … och så orkade man inte knö sig in överallt, eller stå i massa kö … men två punchar kom jag hem med till slut … Mycket litet för att vara mig på scrapmässa … Nu tycker jag nog att jag kan unna mig att beställa från Scraplagret online eller så … ;) Annars åt Älskling och jag sen lunch på Café Caprese, kikade lite i stan, tittade på “Salt”, och lite sådär … Vi tyckte att vi behövde en myslördag med tanke på att han jobbade hela förra helgen … Mys är bra! Och så börjar det bli vår. Det är härligt!!

Men nu får jag nog gå och hämta det sista av tvätten … Så får ni lyssna på dagens låt, och tänka på Björne … för den här gången skulle det vara en låt från ens barndom, så jag tog introt till Björnes Magasin :)

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.