Fredag igen!

Snart är det dags fredagsmys *tralala* På något mystiskt sätt lyckades det bli fredag igen. Det skall bli så skönt med helg. Jag längtar efter att inte behöva gå upp tidigt imorgon ;) Och så hoppas jag att den lilla smygande värken som jag har i halsen inte kommer att leda till någon förkylning … Jag orkar inte bli förkyld igen! Jag måste ju börja träna snart … Det måste bli ändring på det här med att fröken Piglet bara blir tjockare och tjockare :P Måste få lagat cykeln också, så att jag kan börja cykla till jobbet. Jag promenerade hem en dag i veckan, men det var ingen hit. Det är alldeles för segt att promenera åtta kilometer när man får gå själv, och när större delen av vägen är asfalt och industriområde …

Jag är trött, så trött. Ständigt trött, känns det som. Det är jobbigt. Jag somnade framför “Criminal minds” igår … men när vi väl gick och lade oss kunde jag inte somna, fastän jag var jättetrött. Sådant är inte rättvist, eller hur? Vi får väl se hur länge jag orkar hålla mig vaken idag. Vi skall få besök ikväll, så förhoppningsvis somnar jag inte ifrån dem … Tror att de skall dyka upp runt fyra, så jag borde inte hinna somna innan de kommer i alla fall … risken hade nog funnits om de kommit senare …

I helgen blir det till att röja ut det sista ur lägenheten. Flytta det som skall flyttas, slänga det som skall slängas … På tisdag skall de komma från Stadsmissionen och hämta det som vi skall ge bort, och på onsdag kommer städfirman och städar, förhoppningsvis. Vi kände att det absolut var värt pengarna att slippa städa själva, så nu är det bara att hålla tummarna för att de gör det ordentligt också! Sedan lämnar vi nycklarna på fredag och så kan vi glömma lägenheten i Backa. Det skall bli skönt att slippa ha det hängande över sig, och bara kunna leva och bo som vanligt, på ett ställe, med alla saker där. När man har saker som måste göras så där så har jag en tendens att stressa över det också när jag inte är där eller grejar med det. Det ligger liksom i bakhuvudet hela tiden … Inte nyttigt alls! Så det skall VERKLIGEN bli skönt när det är klart!

I 50 day song challenge har turen kommit till “A song by your favourite band/artist”, och då valde jag en alldeles underbar låt av Depeche Mode, förstås. Det fanns ingen bra video på den på youtube, men den finns där, musikaliskt sett i alla fall … “A question of lust” är absolut en av mina favoritlåtar!

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fredag igen!

  1. Gavin Sheedy says:

    Jag är ständigt trött med. Det är jobbigt. Men vi säkert ska mår bättre när sommar når fram.

    • Piglet says:

      Ja, hoppas kan man ju alltid, Gav! Det är inte roligt att vara trött precis hela tiden! Vi får väl se hur trött man är imorgon när man måste gå upp klockan fyra på grund av den dumma sommartiden!