Argh!

Argh nummer ett: Datorn  bestämde sig för att inte få någon kontakt alls med nätverket i kontoret, utan plötsligt fick jag inte surfa alls. Älsklings dator har nästan full täckning i samma rum, men min ville alltså inte. Nu har jag lagt mig på sängen i sovrummet – inte jätteergonomiskt att skriva så här – och då har jag full täckning (det är här själva modemgrejen står, eftersom den får bäst kontakt här) …

Argh nummer två: Det snöar ute. Rätt så mycket, och på tvären. Det skall ju vara vår nu! Har vi inte kommit överens om det? Det blommar ju snödroppar, krokus och vintergäck ute … Det skall inte snöa! Det var dock både kallt och blåsigt redan då Älskling och jag tog en promenad tidigare … Temperaturen har varit nere under nollan flera gånger under helgen, brr … Fast jag tyckte de pratade på nyheterna i morse om att det skulle bli vår på riktigt från och med nästa helg. Hoppas att det stämmer!

Älskling och Calle är iväg ute i snöyran för att hyra film. Filmkväll med “orimlighet” som tema hade de visst bestämt att vi skall ha. Älskling hade valt “Inception” och Calle “Pan’s labyrint”, så får vi se om det är de filmerna de kommer hem med från videobutiken. Jag tycker att de flesta gånger man har bestämt innan man går för att hyra film vilken film man skall ha, så brukar den sällan finnas … men pojkarna kanske har tur.

Helgen har gått alldeles för fort igen! På fredag eftermiddag var Ninni, M, Elisabeth och lilla E här och fikade en stund, vilket var mycket trevligt. Sedan slappade Älskling och jag framför tvn med lite mat, fast jag tror att vi gick till sängs hyffsat tidigt. Vi är ju trötta små djur … Lördagen ägnade vi åt att greja klart i gamla lägenheten. Vi hyrde en passat kombi som vi transporterade en massa grejer i … Det var mest saker som skulle till källaren, men en del som skulle till själva lägenheten också. Mer än vad man trodde, kan vi väl konstatera. Det brukar väl vara så. Jobbigt var det i alla fall! Framåt kvällen kollapsade vi framför tvn. Vi hade tänkt mysa med lite vin och så, men det var vi för trötta för ;)

Jaja, nu kom pojkarna tillbaka, så jag säger hejs svejs och på återseende med dagens låt, som skulle vara en theme song från en TV-serie … Den första jag kom att tänka på då var den från CSI, “Who are you” med The Who

This entry was posted in Livet and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.