Cykelpiglet

Aaaj! Min rumpa gör ont! Idag har Piglet nämligen cyklat till jobbet för första gången på evigheter. Det var inte alls någon trevlig upplevelse, men jag hoppas att det blir bättre med tiden. Det var ju länge sedan jag cyklade över huvud taget, och det var verkligen länge sedan jag cyklade så där långt. När vi bodde i Backa hade jag ju bara tre och en halv kilometer till jobbet, nu är det åtta ungefär. Jag HAR ju cyklat den sträckan förut, varje dag, men det var ett BRA tag sedan, och nu är jag dessutom helt otränad även i övrigt, så jag kan meddela att jag höll på att avlida i morse. I alla fall drabbades jag av viss dödslängtan … Det var så jobbigt! Och att sätta sig på sadeln igen på eftermiddagen, med en rumpa som var alldeles öm, var inte heller någon dans på rosor. Men då var det i alla fall ljust, till och med lite soligt, så det var lite trevligare att cykla … även fast det – förstås – blåste. Nu hoppas jag bara på att jag skall kunna bli en duktig Piglet med lite mer flås! (För övrigt tycker jag att jag var duktig som fixade cykeln alldeles själv igår; hade av hjulet och grejer!)

Det är fotboll på TV. Sverige mot Moldavien … något slags kval, förmodligen EM?! Borde säkert vara engagerande, men det är det inte. Jag känner mig inte alls inne på fotboll längre … jag som var så såld på det ett tag. Det var skoj när vi brukade följa italienska ligan i Uno Kryss Due, och även på den tiden då landslagets bravader kändes spännande … Jag vet inte. Jag har tappat den känslan … Dessutom blir jag alltid lika less på att TV-nissarna alltid får det att låta som att det är Zlatan som är hela svenska laget. Man skulle liksom kunna tro att det är Zlatan-Moldavien …

Jag känner mig sådär irriterande rastlös men ändå oförmögen att ta mig för någonting, sådär som Piglet är bra på att göra. Man blir frustrerad … Förutom att laga mat har jag liksom inte gjort något vettigt alls sedan jag kom hem. Dumt! Men jag vet inte riktigt vad jag skall göra åt det. Att önska att jag vore annorlunda hjälper liksom inte …

I 50 day song challenge var det så dags för ens mest spelade låt i i-tunes … Det var nog några stycken som delade platsen, men jag valde Elvis Presley’s “One night” eftersom det var min favorit … och en av de bästa låtar jag vet :) Min i-tunes har annars en förmåga att snöa in på vissa låtar, och istället inte alls spela andra … utan att jag vet varför. Knas! Speciellt som de mest frekvent spelade låtarna långt ifrån alltid är de låtar som jag gillar mest … Elvis är i alla fall bra, så är det bara!

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Cykelpiglet

  1. Hoppas det går bättre med cyklandet! :) Jag kommer börja cykla till jobbet sen när sjukskrivningen efter operationen är över, ska bli så gött. Fast vi har ju (för tillfället) bara ett par kilometer max till jobbet…

    Mmm, nja. Jag har aldrig varit nöjd med mina bröst, och efter att ha ammat två gossar så blev jag inte mer nöjd, nej. Två taxöron till bröst är sannerligen inte fint… ;)

    kram