Vårmåndag

Solen skiner :) Det är mycket vackert ute, och varmt. I alla fall i solen, och i alla fall nu, imorse var det kallt. Flera av mina jobbarkompisar hade fått skrapa sina rutor. Det var svårt att tänka sig när vi satt ute på takterassen på lunchen, kan jag säga. Några tyckte till och med att det blev för varmt i solen ;) Det är knasigt hur stor skillnad i temperatur det kan vara på bara några timmar! Det är verkligen en underbar tid nu, när det börjar komma små löv på buskar och träd, och det blommar både här och där. Det står några ljuvliga små, små tulpaner hemma i rabatten, och några vackra blommande azaleor … man blir glad av att se sådant :)

Igår var det ju också helt fantastiskt väder, men vi hade inte direkt tillfälle att njuta av det, eftersom vi hade kalas hemma. Först vid halv sju-tiden kom vi utanför lägenheten. Lite synd på så vackert väder, men har man bokat in kalas så har man, och det var ju trevligt att träffa alla. Plus att jag fick finfina presenter! Precis vad jag hade önskat mig :) Fick fina örhängen och ett armband, ett Settlers of Catan-spel, en örtkryddskruka från Sagaform, en bok med amigurumimönster med tillhörande fint dekorerad låda med garn, som Fina presenter :)Masken hade pysslat ihop … Glad blir man, när folk ger en så fina grejer :) Naturligtvis blev det massa kackel på kalaset, och massa onyttigheter … och som vanligt sprang Älskling och jag omkring som små yra hönor in i sista sekunden … Speciellt Älskling, som ordnade massa fina saker. Han är bra på det där med kalas, till skillnad från mig!

Arbetsdagen gick tämligen fort, trots att jag var jätte jättetrött (borde såklart ha gått och lagt mig tidigare igår) … och nu på kvällen packade Älskling och jag picnickorgen med goda mackor, lite dricka och kaffe-kaka och tog vagnen till Botaniska, där vi picknickade mitt bland en massa fina vårblommor. Mysigt så det förslår! Solen är väldigt varm, men vinden är fortfarande rätt så kall … sommar är det inte riktigt ännu. Men vackert är det!!

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.