Trött liten gris

Argh! Jag hade planer. Planer på att göra en hel massa saker den här eftermiddagen/kvällen eftersom Älskling skulle jobba sent och sedan åka iväg och såga träd. Första planen var att tvätta, trodde jag, men tvättiden hade vi visst förra måndagen. Får göra ett nytt försök på torsdag. Jag var inte vidare sugen på att tvätta i vilket fall som helst, men … hade jag tvättat hade jag förmodligen fått gjort något annat också …

Istället sov jag bort två timmar av min dyrbara pysseltid. Jag somnade på soffan, efter att ha läst senaste numret av Hem & Hyra, som dumpit ner i brevlådan idag. Helt idiotiskt! Och nu är jag alldeles groggy i huvudet, och har dessutom lyckats tappa bort en timme till med att äta lite och titta på tv. Jag som ville 1) blogga om påskhelgen 2) skriva brev 3) göra kort 4) virka … Får väl försöka få gjort någonting i alla fall, men … något långt blogginlägg med bilder och grejer orkar jag absolut inte åstadkomma nu :P

Idag var för övrigt en galen dag på jobbet … Nog för att vi väntade oss lite ståhej så här efter den långa helgen, men … när det visar sig att webbutiken legat nere hela helgen, då blir kaoset lite större än väntat, om vi säger så. Det är bara att hoppas att man inte har glömt att göra något viktigt, för alla telefoner gick varma, och det var inte riktigt ordning någonstans :S

Jaja, nu skall jag försöka hitta inspiration till lite pyssel (och inte fastna med att spela farmville)  …

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Trött liten gris

  1. Gavin says:

    Men att sova är så gott! Annat för vänta ibland.

    • Piglet says:

      Ja, ibland känns det som att sova är det bästa :) I synnerhet i kombination med gos :D