Majsnö och övergiven gris

Klagade jag på att det var kallt igår? Då kan jag meddela att det blev sju resor värre idag … Inte nog med att det var -0,4 grader när jag gav mig hemifrån, det snöade också! Inte så farligt just när jag cyklade, men sedan föll det riktigt stora flingor halva förmiddagen. Det kändes väldigt konstigt, måste jag säga. Det skall inte snöa i maj! Det kändes sorgligt att se tulpanerna i rabatten utanför stå där i snö … Jag undrar om de klarade sig?

Vi genomlevde ännu en hektisk dag på arbetet. Just nu verkar det som att allt skall strula. Rån mot en bil i fredags, förseningar igår som ledde till vidare förseningar idag, lagret måste jobba över mest hela tiden, dataöverföring som strular, datasystem som är långsamt och en skrivare som bestämmer sig för att lägga av … för att inte tala om telefoner som bara ringer och ringer och ringer … vilket är konstigt när statistiken säger att färre och färre kunder ringer in sina order …

Älskling är iväg på konferens … Han var uppe vid fyratiden imorse redan … och rumsterade om. Jag vet inte vad han gjorde, men jag hoppas verkligen att jag inte brukar låta så där mycket när jag är uppe före honom! :-O Det kändes lite konstigt att han var uppe innan mig, måste jag säga! Och det kändes tomt att vakna igen sedan när klockan ringde och inte kunna krypa intill honom. Jag längtar till imorgon kväll när han kommer hem igen. Kramabstinens!! Jag har ägnat hela kvällen i princip åt pyssel, utan att för den sakens skulle ha fått gjort så fasligt mycket … som vanligt hade jag mer planer än jag kunde genomföra … men två kort har det blivit i alla fall (finns att beskåda i pysselbloggen) … och mycket oreda på skrivbordet (som jag förstås inte alls tänker göra något åt).

Jag har visst inte varit så duktig på att uppdatera min 50 Day Song Challenge här, men idag är det dags igen … låt  åtta skall vara den mest spelade låten på ens i-tunes. Jag tror att det är några stycken som delar förstaplatsen, men jag väljer att posta Elvis’ “One night” för det är en låt som jag tycker tokmycket om! För övrigt vet jag inte hur representativt det är för min musiksmak att kolla de mest spelade låtarna, för i-tunes har en förmåga att favorisera vissa låtar utan att jag personligen har dem som favoriter … Men Elvis är bra han!

Jag saknar mitt gos!

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.