Heja Sverige!

Tyvärr gick det ju inte hela vägen för Eric Saade i Eurovision Song Contest igår, men vad duktig han var! Och vad spännande det blev! Jag trodde faktiskt inte att det skulle bli så spännande, men när Sverige faktiskt låg med uppe i toppen så slog hjärtat ganska snabbt ett tag. Azerbajdzjans låt var ju fin, även om jag inte hejade på den, så det känns ändå okej att den vann. Vi var väldigt oroliga en stund när det kom en massa höga poäng för Greklands låt, som vi verkligen inte gillade, men men … Det var roligt att det var så jämt, och att det som vanligt inte gick så bra för de låtar som experterna på förhand hade sagt skulle vinna :) Jag tror dock att vi skall ta och flytta på Sverige lite, så att vi kan få fler grannröster …

Vi hade en jättetrevlig kväll hos JoJo i hennes nya lya och fick, som alltid när JoJo är inblandad, god mat! Det blev dock väldigt sent, och vi var alldeles för trötta för att orka med allt oväsen på spårvagnen hem (är dock väldigt glad att det aldrig blev något bråk, vilket låg i luften ett tag … tur att det finns sansade unga killar som inser att det är bättre att helt enkelt bara be om ursäkt och hålla tyst än att käfta emot när någon börjar mucka) … Det var SÅ skönt när vi var hemma och kunde gå och lägga oss! Och idag har vi varit sega, sega … sen och lång frukost, en promenad till vallokalen, spel och middag och fika hemma … och nu hockey då. Masken har åkt hem till sig, BA har dragit hem till Åmål … snart är helgen slut. Måste för övrigt erkänna att besöket i vallokalen gjorde mig deprimerad. Vi röstade i det närliggande äldreboendet, och det var så deprimerande att gå in där. Institutionsatmosfären … känslan av slutförvaring … jag vet inte. Det kändes tungt bara.

Idag vann jag när vi spelade Settlers! :) Tjohoo! Fastän jag var redo att ge upp i början, när allt bara gick emot mig … Jag hoppas att mina vinnarvibbar åker ner till Tre Kronor i Bratislava, så att vi klår finnarna :D

(bilden lånade jag från Betfair)

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.