Onsdagstrött gris

Det är grått, regnigt och blåsigt i Götet idag … riktigt tråkväder, med andra ord. Ingenting som piggar upp direkt, och jag skulle verkligen behöva lite uppiggning idag, för jag är jättetrött! Man borde absolut gå och lägga sig tidigare, men … det blir inte alltid så. I själva verket blir det i princip aldrig så. Men att gå och lägga sig vid halv tolv när man skall gå upp vid fem är inte att rekommendera! Jag skyller på Älskling, som var ute på galej med sitt jobb igår och inte var hemma förrän vid tio och då ville mysa i soffan med te och “Top Gear” … och ja, jag är ju svag för gos och mys ;) De galna nissarna i “Top Gear” byggde bland annat om någon slags skördetröska/såningsmaskin (jag har ingen aning om vad “combine” heter på svenska, men jag har en i FarmVille :) ) till en snöskottnings/grussprutningsmaskin, med någon slags flammande issmältningsanordning, och sedan testade de den i Norge. Haha! Inte för att jag är vansinnigt intresserad av bilar, men “Top Gear” ÄR roligt!

Tidigare på kvällen fick jag ett spontant besök av Mamma Mu. Vi pratade på Facebook om att det, som vanligt, var alldeles för längesedan vi träffades, och så konstaterade vi att vi var lediga båda två, och så kom hon över. Mycket trevligt! :) Vi bubblade en massa, och lagade lite biff stroganoff och det var väldigt trevligt att bara umgås så där, helt apropå!

Ikväll blir det zumba med Masken, och förhoppningsvis tidigare läggdags än igår!

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Onsdagstrött gris

  1. Gavin Sheedy says:

    lol, det är så svart att lägga sig, och så svart att lämna sängen efteråt.