Jobbig vecka

Det är så skönt att det äntligen är helg! Lite tråkigt dock är att Älskling har åkt iväg på jobb (juniorläger) men … han kommer tillbaka imorgon, så jag får väl försöka klara mig ;) Det kommer ett helt gäng med söta flickor hit och roar mig, så jag tror att det skall gå bra. Vi skall pyssla är det tänkt … men med tanke på hur fint vädret är, så borde vi nog försöka att göra någonting ute också! Papperspyssel är liksom inte den ultimata utomhussysselsättningen … Vi får se vad vi hittar på, helt enkelt :) Jag VILL pyssla också … måste ju testa mina nya fina stämplar!

Veckan gick fort, måste jag säga ändå … och även om det var hektiskt som bara den på jobbet, så var det inte så hemskt som jag hade väntat mig. Det var faktiskt inte så himla många som ringde som var arga :) Å andra sidan så höll vi våra deadlinetider öppna väldigt mycket längre än vad det var tänkt också … Jaja! Och lite skojigheter har man ju hunnit med också …

Som att gå Delsjön runt med picknick med Älskling och Masken i onsdags eftermiddag. Det var väldigt bra promenadväder, soligt men inte för varmt. Det var lite för blåsigt på fikaplats nummer två kanske, men det gick bra. På kvällen sedan var vi och såg den senaste Pirates of the Caribbean-filmen … Vad är det den heter nu igen? “I främmande farvatten” (On stranger tides). Jag var nog inte överdrivet imponerad. Vet inte om jag inte tyckte att den var så bra för att jag somnade ifrån den vissa delar (jag var så trött!) eller om jag somnade för att den var dålig … Älskling  tyckte den var bra, så jag får nog ge den en chans till när den kommer på video :)

På vår lediga torsdag var vädret inte alls så där fint som de hade lovat att det skulle vara, så det kändes lite snopet … men framåt eftermiddagen sprack det upp i alla fall och vi kunde genomföra vår planerade picknick med Älsklings familj i Slottskogen. En runda upp för att kika på djuren i Barnens zoo och blommorna i Azaleadalen blev det också … Och igår kväll var vi på bio igen, denna gång för att se “X-men: First class“, och den var riktigt bra! Denna gången somnade jag inte ;)

Nåja. Nu skall jag se om jag kan förbereda mig lite för pysselträffen :D Den är inte så välförberedd i ärlighetens namn … Huvudsaken är att flickorna kommer hit, så får vi ta det därifrån :D

:image

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Jobbig vecka

  1. Gavin Sheedy says:

    X-Men! Vill se!