The deconstructed sketch no.4

Deconstructing Jen har en ny sketchutmaning, där man kan vinna fina priser från The Greeting Farm … Sketchen som skall tolkas ser ut så här:

The Deconstructed Sketch No. 4… och man var inte tvungen att använda något från TGF utan det var fritt fram att skapa utefter eget tycke och smak. Jag valde att göra ett bokmärke, och det blev så här:

Jag bara älskar mina nya Gorjuss-stämplar som jag köpte från Scraplagret. De är underbara! :) Förutom Gorjuss-flickan har jag använt ett omslagspapper från Granit, en bit banner & en fågelbild från Panduro  samt några paljetter :) Flickan är målad med akvarellfärger …

This entry was posted in Pyssel and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to The deconstructed sketch no.4

  1. Jen Shults says:

    This turned out fabulous! I love the papers you used! Thanks for using this week’s Deconstructed Sketch!