Tråkonsdag och pysselpiglet

Idag har det då rakt inte hänt mycket! Jag har spenderat alldeles för mycket tid vid datorn … fast lite vid pysselbordet också :) Älskling drog på bio med Calle nu på kvällen, så då har jag pysslat flitigt. Vill ni se resultatet får ni traska över till pysselbloggen ;)

Det har varit en rätt tråkig dag. Det regnade en massa på morgonen/förmiddagen, och Älskling skulle iväg på ett möte. Jag vet faktiskt inte så noga vad jag gjorde medan han var borta … Eh, jo, farmvillade, laddade upp bilder på Facebook, och lite sånt där …

Sedan fastnade vi i TV-soffan ett tag … och när vi till slut tog oss utanför dörren var det så fuktigt och varmt att vi inte orkade med någon längre promenad. Vi fick åtminstone lämnat tillbaka vår hyrfilm, handlat lite mat + att Älskling köpte en skjorta.  Jag hade egentligen planer på att gå och träna idag, men i slutänden blev det inget med det. Kände verkligen inte att jag hade någon ork, speciellt inte i den där fuktiga värmen. Masken verkade inte heller sugen, så … vi var lata och struntade i det. Förhoppningsvis får vi en massa motion i Österrike nästa vecka …

Packa hade jag tänkt att jag skulle börja göra också ja …

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.