På väg igen!

Det är vansinnigt tråkigt att flyga! Och värre än värst att flyga charter, för det är trångt och de tar betalt för mat, för dryck, för hörlurar till filmen … och inte får man ha med sig egen matsäck heller. Vi har i och för sig delat på en Wasa sandwich (som är mycket bra nödmat att ha med i bagaget) och druckit Ramlösa från cafét på flygplatsen i alla fall. Någon måtta får det ju vara! En familjepåse med Riesen har jag i väskan också. Kan vara bra att ha … min erfarenhet av grekiskt godis är INTE bra. För många, många år sedan fick jag grekiska karameller av min brevkompis Popie, och de smakade parfym :(

Det känns lite otroligt att vi är på väg igen … och lite nervöst, eftersom vi har bokat hotellet separat och måste ta oss dit själva … ingen transferbuss att bara kliva på alltså. Vi har meddelat hotellet att vi skall komma sent (klockan kommer vara över ett på natten grekisk tid när vi är framme), så det skall inte vara något problem, men vi fick till svar från dem att det var möjligt att taxiförarna skulle strejka … och då kan det ju bli lite knepigt!

Det har varit ännu en fuktigt varm dag i Göteborg och “herden” har varit ganska slö … man blir ju det i värmen. Älskling var iväg och vattnade blommor hos sina föräldrar, och jag lyckades slarva bort en massa tid framför datorn. Jag är fortfarande inte ikapp med bloggläsandet efter förra veckans frånvaro:-o Har alldeles för många bloggar inlagda i reader … De flesta pysselrelaterade …

Vi åkte en sväng in till stan och åt på Slim Food, samt letade huvudbonader, eftersom min grekiska kompis Athanasia hade sagt mig på facebook att det är lämpligt att ha en sådan i Grekland på grund av solen och värmen. Det skulle visst bli värmebölja enligt grekiska vädertjänsten. Jag hittade mig en tjusigt hatt på H&M.

Men nu sitter vi alltså här på flyget och det är väl en timme kvar tills vi skall landa … Jag har träsmak i baken och mina ögon är för trötta för att läsa mer i min bok, som annars är mycket spännande nu när den börjar närma sig sitt slut … Kanske får sno en sudoku i Älsklings tidning eller något. Orkar inte spela mer Bubble blast på telefonen heller. Önskar att vi var framme på hotellet;)

This entry was posted in Resor and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to På väg igen!

  1. Gavin Sheedy says:

    Kommer att bli jätteroligt. :)