Slödag i Faliraki

Alkoholfri drink :)

Vi bestämde oss för att det var läge att ta igen sig. Vi åt frukost, packade ner lite nödvändigheter som böcker, vatten och sudokus i en kasse och begav oss till en bar (minns faktiskt inte om det var Jamaica eller Breeze), där vi parkerade i en soffa, under en fläkt och sedan satt där större delen utav dagen. Jag läste nog mest, Älskling bråkade med en svår sudoku … Vi åt en lättare lunch (jag tog grekisk sallad) på ett ställe som hette Special foods, men som inte alls serverade särskilt speciell mat :) På kvällen åt vi middag på Dimitra igen, blanda annat en förrätt som kallades “tomato balls”, som var grymt god … och så slappade vi lite på Jamaica Bar. En lugn och skön dag på ett Rhodos där det var alldeles för varmt för att göra något ansträngande :) Gött att kunna slappa utan att få dåligt samvete. Inte min starka sida annars …

This entry was posted in Resor and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.