Ibland är det skönt med regn och rusk

Efter en mycket varm vecka på Rhodos (inlägg kommer, skall bara fila lite på dem och kommer sedan att publicera dem med de datum de skall ha, så kika lite bakåt senare i veckan, om ni är intresserade) är det faktiskt hur underbart som helst med ösregn och sådär sjutton grader varmt. De flesta tycker säkert att det är horribelt, men jag är just nu mycket nöjd och tycker att det är härligt :)

Det känns skönt att vara hemma i lägenheten igen, att sova i sin egen säng, hänga i sin egen soffa, titta ut på det gröna Sverige :) Borta bra, men hemma bäst. Det är sant! Det är härligt att åka bort, men också alltid härligt att komma hem. Sverige ligger närmast mitt hjärta, trots allt!

Vi sov ganska länge i morse (fastän jag vaknade första gången 5:20) och sedan åt vi frukost framför ett par avsnitt av “NCIS” … Grejade lite grand, packade upp väskorna … Stack en sväng in till stan, där vi letade efter en bok som Älskling ville ha (“Mysteriet på Père Lachaise” av Claude Izner, men den hade visst inte kommit i pocket än) och tog en fika på Le Pain Français. Alltid mysigt att fika, och alltid roligt att sitta och lyssna på folk runt omkring som pratar …

Det fick bli lite spaghetti och köttfärssås till middag. Gott :) Och sedan drog jag till Kristinedal för att träna lite. Kände verkligen för att träna idag, och hoppas att det skall hålla i sig. Jag behöver verkligen komma igång! Körde Bodystep för vad jag tror var första gången sedan 2007 eller något … Det var jobbigt, vill jag lova! Det kändes lite trist att faktiskt inte orka med allt, men … det är kanske inte så konstigt egentligen. Jag skall nog klara av det igen, bara jag går dit några gånger. Jag har ju gjort det förr :) Det var release idag, tror jag, så det var i alla fall ingen som kunde programmet utantill … och så körde de med två instruktörer. Skoj var det i alla fall, trots att jag var svettigare än svettigast och emellanåt undrade om jag skulle överleva. Jag har saknat step, så är det!

Nu tror jag dock att det är dags för lite mys …

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.