Göteborgshelg & slut på semestern

Tiden går alldeles för fort! Nu är det måndag och arbetsdag. Hur gick det till? Hur kunde fyra veckors semester bara försvinna? Jag har inte haft så många veckor ledigt på raken sedan jag började jobba, men … det gick ju så fort! :-O Det kändes i fredags som att halva vänkretsen satt på facebook och räknade ner till sina semestrar och jag ville nästan skrika åt dem att sluta räkna ner tills dess att min semester var slut … Men men … c’est la vie. Nu är det bara att jobba på igen. Det var dock inte det minsta roligt att vakna till väckarklockan vid fem imorse … och extra segt eftersom Älskling är ledig idag också …

Vädret har det ju varit lite si och så med på sistone, måste jag säga. Det har blivit ganska mycket slappande hemma … Igår ösregnade det ju mest hela dagen och ja, vi tittade på TV och satt vid datorn … och tittade mer på TV. Vi tittade på “Top Gear” och på “NCIS” och sedan såg vi de första fyra avsnitten av “X-files” … vi fikade, vi åt hämtmat från Masala … Ja, ni förstår nog. Mycket slött och slappt, och ju mer man slappar desto tröttare och segare blir man ju …

På lördagen var det visserligen ganska fint väder, men då hade vi ju bokat in att gå på “Harry Potter och dödsrelikerna, del 2″. Vi promenerade till Bergakungen, lunchade på Danilos uteservering, tittade på filmen – som var bra, även om de gärna, precis som jag tyckte i slutet av boken, kunde hoppat över den där epilogen … speciellt som det bara såg fånigt ut när de försökt att “åldra” de unga skådespelarna – promenerade hem, där vi grillade (Älskling, Masken och moi) … Vi gjorde köttfärsspett, halloumiost, majskolvar, potatis … Mätta blev vi, som ni förstår!! Sedan tittade vi väl på TV och fikade … Älskling gjorde en utav sina utomordentligt goda rabarberpajer :)

Fredagen var också en lat dag, då Älskling mest satt framför TVn och jag hängde vid datorn/pysselbordet. På kvällen blev vi hembjudna till JoJo som ville “tjejsnacka” (fast Älskling fick vara med han också *s*) och som bjöd på någon tjusig kyckling á la Babsan, från “Klockan åtta hos stjärnorna” eller vad nu programmet heter. Man får alltid god mat hemma hos JoJo :) Lite senare på kvällen dök även Lisa upp och hon hade med sig Roborally, så det spelade vi. Det är ett grymt svårt spel! Jag menar, det är ju lätt att lära sig hur man skall göra, men det är svårt att genomföra det! Kul hade vi i alla fall! … och så fasligt mycket tjejsnack blev det nog inte egentligen, bara lite ;) Alltid spännande när någon varit på dejt ju …

Men nu är det, som sagt, måndag igen … Det var i alla fall snällt nog att inte regna på mig på morgonen, men … tretton grader var det när jag åkte hemifrån och det är kallt på kontoret … Brr …

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.