Allsång och trötthet

Älskling och jag beslöt oss, efter moget övervägande och observationer av vädret, för att gå till Liseberg och allsången på måndag kväll. Vädret velade fram och tillbaka mellan moln, småregn och sol hela eftermiddagen, så det var inte förrän ganska sent som vi bestämde oss för att vi skulle gå. GICK gjorde vi också, dit alltså …  3,6 kilometer var det, enligt RunKeeper. En ganska lagom promenad, med andra ord … och i solen blev det riktigt varmt. Överallt såg man skockar med ungar i träningsoverall, och vid Nya Ullevi var det folk högt och lågt. Jag skulle tro att det var invigningsdags …

Det var förstås massor med folk på Liseberg och vi stod inte precis nära scenen, men lite musik fick vi med oss i alla fall … och man kan ju alltid se lite på storbildsskärmen. Jag ville ju se Brolle ;) Han skulle visst bli pappa, men tyckte inte att Curt-Eric var ett alternativ som namn. Jag undrar varför :D Jag föreslog för Älskling att Kjell-Elvis hade varit ett fint namn om vi skulle skaffa en liten pojk någon gång, men det tyckte inte han ;) Annars fick vi lyssna på Ann-Louise Hansson, Josefine Glennmark, Jenny Silver och Jack Wreeswijk. Det var väl ingen superomgång av allsången, men det var trevligt att komma ut lite grand. Det roligaste brukar ändå vara att titta på folk :) Vi såg t.ex. en hemskt gullig bebis som absolut inte ville ha öronskydden på sig som hans pappa tyckte att han skulle ha …

Kollektivtrafiken skall man undvika när det är Gothia Cup, om ni inte visste det. Spårvagnen hem var alldeles full av människor i träningsoverall som rörde sig i skock. Skockar är väldigt jobbiga när de rör sig på stan! Bäst att hålla sig undan därifrån i veckan, tror jag! Vi åkte i alla fall hem och mös med lite te och Gibbs (NCIS, vill säga).

Imorse var jag helt förbi av trötthet. Det var inte roligt! Det kändes bättre ju längre dagen led, men … på morgonen kände jag mig verkligen, som jag skrev i min facebookstatus, som en zombie med dödslängtan. Det är inte roligt att vara så trött att man nästan tappar livslusten. Tur att jag inte haft några direkta problem att bråka med … Det är mest Annie som haft en massa konstigheter att fnula med, och jag har kommit undan med att bara behöva ge lite input då och då. Jag kommer väl att få mina fiskar varma under de kommande tre veckorna istället, när jag är ensam ordinarie …

Eftersom kusin Lotta skall komma och hälsa på imorgon blev det lite städning när jag kom hem. Sååå kul, jag lovar … men bra att få det gjort. Nu är det förstås ännu stökigare i garderoben, men det kan vi väl tala tyst om? ;) Tror att Älskling kom fram till att vi borde ha besök oftar :P Eftersom vädret var ganska trevligt beslutade vi oss sedan för att grilla flintastek … mums! Det går mycket bättre att grilla flintastek på riktig grill än på engångsgrill, kan jag meddela! En tur till affären fick det bli … och så ett avsnitt “NCIS” samt en titt på “Morden i Midsomer“.  SOOOOOVA!

(Uppdateringen av semesterinläggen är klar förresten, om någon är intresserad! Undrar ibland om någon läser det här överhuvudtaget … Känns som att jag mest får spam-kommentarer *snyftar*)

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Allsång och trötthet

  1. Lisa says:

    Nejnej, jag är inte spam – lovar på heder och samvete :-)
    keep up the good blogging!

    • Piglet says:

      Härligt! En riktig människa som kommenterar ;) Har för övrigt redan fått en spamkommentar även på detta inlägg … om lån.