Julkort # 4

Sista julkortet för idag :) Den här gången är det inspirerat av ett tidigare uppdrag i Scrapbutikens utmaning, nämligen det där man skulle göra ett julkort i otraditionella färger. Jag skulle nog vilja säga att turkost är ganska otraditionellt :)

Jag använde mig även utav skissen i Fruarna Liljas utmaning, och tänkte att då kan jag slå två flugor i en smäll och anmäla mig till deras tävling också :) Där kan man vinna en hel massa fina saker, så jag hoppas på tur! Passar även på att anmäla till Stampalot Challenge, eftersom det var “anything goes” som gällde i juli :)

Jag har använt diverse presentpapper, ett presentsnöre, min älskade julblommestans från Nellie Snellen, pärlor, en textstämpel som jag i ärlighetens namn inte är säker på var jag har köpt och en nallestämpel från Stampavie (som är hemskt söt, men inte i särskilt bra kvalitet … den går inte att få fast på akrylblocket). Några små bling kom med också. Tror att de är från Panduro :)

This entry was posted in Pyssel and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Julkort # 4

 1. pinky says:

  Lovely creation. Thanks for joining us at Sir Stampalot this month.
  Pinky

 2. Clare T says:

  So cute! A lovely Christmas card. Thank you for sharing with us at Sir Stampalot.
  Clare x

 3. Francesca says:

  Lovely card

  Thanks for joining us at Sir Stampalot challenge this month and good luck!

  Hugs
  Francesca