Lilla grisnallen har tråkigt

image

Har ni hört 3-reklamen om lilla grisnallen från Pumpernickelskogen? Den är så söt :) Inte har jag 3 för det, men det är trevligt med en reklam som man inte bara irriterar sig på … Egentligen borde jag nog byta abbonnemang, för jag har nästan ingen täckning hemma:( Älskling hade t.ex. försökt ringa flera gånger nu på kvällen, men telefonen har inte ringt. Jag trodde först att jag hade råkat stänga av ljudet igen (det är lätt hänt) men så var det inte. Sedan fick jag upp ett meddelande om missat samtal medan jag höll telefonen i handen. Argh! Om jag står i sovrumsfönstret går det någorlunda att prata, inte annars …

Jag vill att Älskling skall komma hem! Han har varit hos syster E. och grejat och naturligtvis trodde jag att han skulle vara hemma tidigare. Jag gör alltid samma misstag … Hade ju hoppats att det skulle bli tid för gos, men nu är det ju snart läggdags …

Jag hade förstås tänkt att jag skulle greja lite … Städa lite kanske, pyssla lite, fixa lite … men det blev förstås inte så. Masken och jag tog en sväng till Ö&B, sedan käkade vi lite korv och mos i solen vid Pölsemannen … Rätt så gött, även om det finns mysigare ställen … När jag kom hem tänkte jag bara läsa lite, ocj ni kan säkert gissa hur det slutade … Zzz … Och när man har sovit på eftermiddagen blir man ju segare än segast, så det blev inte ens något pussel. Har vattnat blommorna åt mor och far, samt försökt träna lite med Wii … Blev dock mest deppad över att jag bara går upp i vikt :p men så har jag ju inte disciplin nog att låta bli godsaker heller …

Är trött! Vaknade av någon idiotisk anledning klockan fyra i morse och kunde inte somna om. Om det varit för att jag var pigg och utvilad hade det väl gått an, men det var jag såklart inte alls … och det är jag inte nu heller … Så trött! Drömde för övrigt om Ducky i NCIS, men jag minns inte vad … Betyder det att vi har sett för mycket på NCIS på sistone? Kanske …

Just nu är jag bara en segisgris som vill ha gos och känner sig trött och lite ynklig … Så det är nog bättre om jag håller tyst, och inte sprider neg-virus …

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.