TGIF, som man säger

Lilla grisen är fortsatt trött, men nu är det i alla fall strax helg! Jag ser fram emot att inte behöva vakna av den otäcka väckarklockan imorgon bitti … I morse var det dock på sätt och vis okej att vakna, för jag drömde så konstiga saker. Först var jag på en gigantisk nöjespark och där blev vi jagade + skulle försöka rädda någon … Sedan befann jag mig på något varmt ställe med mor, far och Masken, men vi kom ifrån varandra och jag skulle hitta till hotellet (för första gången) själv … Jag tittade på någon karta och tyckte att det inte såg så långt ut dit, så jag skulle gå, men det var mycket längre än vad det såg ut och jag gick och gick, och kände mig mycket osäker på om jag alls skulle hitta. När jag till slut kom fram till hotellet (som hette Platon, som det vi bodde på på Rhodos, fast det här hotellet var gigantiskt) så satt Masken och föräldrarna där på en terrass och drack lemonad och verkade inte det minsta oroliga över att det hade tappat bort mig … Jag vaknade med en helt fruktansvärd huvudvärk, så jag var sådär glad, måste jag säga. Som tur var gick den över med en tablett och lite vatten …

Igår var Masken och jag duktiga djur och gick och tränade, trots att det var soligt och varmt. Det var förstås egentligen alldeles varmt för att hoppa upp och ner på step-brädor, men vi hade ju bestämt oss för att träna … Svettigt värre var det, kan jag lova! Men förhoppningsvis gjorde det någon slags nytta i alla fall … både på magen och för musklerna ;) Utöver det gjorde jag dock inte så mycket nytta … Älskling och jag tittade på ett avsnitt av ”Top Gear” där tokskallarna skulle ta sig genom djungeln i Bolivia, över vulkaner och öknar till kusten i Chile. De är banne mig inte kloka, de där tre! Men de är hemskt roliga att titta på. Älskling höll bestämt på att skratta ihjäl sig emellanåt, tror jag. Ett avsnitt av vårt kära ”NCIS” hann vi med innan vi kröp till kojs också. Idag måste vi nog vara lite duktiga i alla fall, för vi får besök imorgon = det måste städas lite. Tjohoo. Jag som mest känner för att sova …

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.