Spelhelg med besök

Nu är helgen snart slut igen; det går så fort! Den här helgen har gått i brädspelens tecken, även om det blev lite mindre spelande än vi räknat med. Vädret blev ju inte alls så som SMHI förutspått (regn, regn, regn) utan soligt och varmt. För varmt, mestadels, i alla fall med tanke på att det naturligtvis är jätteklibbigt. Man blir liksom svettig till och med av att spela brädspel …

Fredag kväll ägnade vi åt lite städning och åt mys i soffan … lördag morgon var ganska slö … Sedan fick vi besök av Erik, Annika och söte lille Albin :) Efter att ha petat i oss lite lunch tog vi en tur till Gunnebo för en promenad och lite fika. Det kändes ju inte rätt att sitta inne hela dagen när solen sken så vackert, och Gunnebo är ju vårt standardställe att åka till när vi inte kommer på någon annan idé. Det var massor utav folk där, men det var nog för att det verkade vara en föreställning av Lorden från Gränden på gång. Vi är fortfarande lite deppade över att vi missade vår chans att se förhandsvisningen – jag hade ju vunnit biljetter på facebook – men det är ju inte så mycket att göra åt; vi var på Rhodos när den var, så det spelade inte så stor roll att vi hade fått för oss att den var veckan efter. Det hade varit mer surt om vi hade varit hemma, men missat datumet …

Väl hemma fick vi även besök av Masken, och Älskling lagade mumsig mat åt oss … När sedan Albin hade gått och lagt sig satte vi igång att spela Agricola. Det var verkligen ett komplicerat spel! Alldeles för mycket att hålla reda på, och att få ihop grejer till … Jag kan absolut inte påstå att det gick bra för mig! Men vi hade trevligt i alla fall, och det blev sent innan vi var klara … Över tolv hade klockan hunnit bli innan vi var klara, så något mer spel hann vi inte spela … och ändå kom vi inte i säng förrän vid  två! Hoppsan!

Efter frukost idag spelade vi en omgång Kingsburg, och det kändes som att även det tog lång tid. Fast det klart, det tar ju alltid längre tid om man är många spelare! När vi var klara med spelet och alla hade fått lite mat i magen drog sig den söta familjen hemåt, och vi … ja, vi hamnade där vi brukar. Jag vid pyssel/databordet och Älskling i TV-soffan :) Men jag börjar känna att det är dags för lite mat i magen, så snart får vi nog ta oss till en affär och handla lite … Tjohej, liksom. Att handla mat är TRÅKIGT! Jag kan förresten kanske ha råkat beställa några stämplar igen från Scraplagret förut … Jag kunde helt enkelt inte hålla mig när jag såg att de fått in nya stämplar från Gorjuss … De är ju så fina! Men nej, egentligen behöver jag nog inte fler stämplar :P Har ju inte tid att använda alla ;) Eller användning för alla kort som jag gör för den delen …

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Spelhelg med besök