Just Magnolia: Buttons, bows and blooms

Min söta jobbarkompis Katta fyller år idag. Hipp hipp hurra! Förhoppningsvis tycker hon inte att det är lika jobbigt att fylla fyrtioett som hon tyckte att det var att fylla fyrtio förra året :)

I enlighet med Just Magnolias utmaning Buttons, bows and blooms gjorde jag detta kort till henne, som jag hoppas skall göra henne glad (när hon kommer hem från husvagnssemestern)

Jag hoppas att mitt sidenband med knut får räknas som en “bow” för jag är helt hopplös på att knyta rosetter … Får ta och lära mig det någon gång! Knappen är från Panduro, vill jag minnas. (Där jag för övrigt kikade in idag utan att köpa något *duktig). Blommorna är gjorda med min favoritpunch från Nellie Snellen. Är så glad att jag gick tillbaka och köpte den på mässan … lite glitterstick från Panduro fick pryda dem också. Den här gången fäste jag dem med häftkuddar, annars brukar jag oftast sy fast blommorna på något sätt … Rosa cardstock och en bit av ett presentpapper som jag (eller möjligen någon annan i min närhet) någon gång har fått en present i fick bli bakgrund. Presentpapper is da grej, som vi brukar säga ;) Det finns ju hur mycket som helst att välja på, och så är det inte dyrt! Flickan är från Magnolias Bon Voyage (inhandlad på Scraplagret) och jag har paperpiecat hennes klänning och hatt med ett annat presentpapper :) Hatten var pillig att få till, kan jag lova!! Vimplarna är klippta ur ett vanligt kartongpapper :) Blond och fin som Katta fick flickan bli :)

Eftersom flickan bär en resväska tänkte jag att hon kunde kvalificera sig för utmaningen hos Stamp something också, där temat var “Summer Fun Something”. Att resa är ju definitivt skoj att göra på sommaren! :) Travelling rocks! :D

This entry was posted in Pyssel and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.