Christmastime?! ;)

Min musikspelare verkar i alla fall tro att det är jul … Den har en förkärlek för att spela julsånger när jag kör på “shuffle”. Visserligen har jag suttit här och knåpat ihop ett julkort, men jag är inte riktigt sugen på julmusik för det. En del går ändå an, som Magnus Carlssons julskivor, för där är inte alla låtar traditionella … men när spelaren letar fram Sanna Nielsen, då hoppar jag till nästa låt :) Jag vill inte lyssna på “Ave Maria” eller “Stilla natt” eller liknande nu! Det är för övrigt inte vinterväder, det är höstväder!

Det var tokigt mycket vatten ute i morse! Jag blev väldigt blöt när jag cyklade till jobbet – måste skaffa bättre regnkläder – men jag tror att det ändå var att föredra att cykla, för det var massor utav problem i trafiken. Det tycktes som om det var trafikstockningar åt alla håll runtom stan när vi lyssnade på trafiknyheterna på radion … Att cykla gick ganska bra idag, trots regnet, bortsett från att min kedja för femtioelfte gången hoppade av på Marieholmsbron. Den har i och för sig hoppat av på andra ställen också, men bron är den största skurken … Den är ju full av små “gupp”, som är högst irriterande! Jag måste absolut få Älskling att hjälpa mig att spänna kedjan, för det känns inte säkert att cykla omkring med den som den är. Det gäller dock att få tummen ur … Inte min starka sida!

Idag har vi i alla fall varit duktiga djur och veckohandlat igen. Guldstjärna till oss! :) Den här gången for vi till Willys, och jag tror faktiskt att vi lyckades med att bara komma hem med saker som vi behövde! Någon eller några saker mer än vad vi hade skrivit på listan, men inga dumheter. Inga pysselsaker, inget godis … bara mat. Och en mopp + skurhink, men det kan man väl inte direkt kalla nöjesshopping? ;)

Funderar på om det hände något spännande i helgen. Vi var ju tonårsvakter, och det kan ju låta som något som skulle kunna gå alldeles åt skogen, men det gick bra. Kan ju ha att göra med att det handlade om en snäll tonåring, tror inte att det har så mycket med vår förmåga att tackla en tonåring att göra ;) Men vi kan inte ha varit alldeles hemska, för han kom hem och umgicks med oss på lördag kväll istället för att hänga ute med sina kompisar :) På fredag kväll var vi på bio med några stycken av Älsklings vänner och såg “Captain America: The first Avenger“. De där pojkarna älskar sina superhjältefilmer, kan man säga! Jag kan tycka att en del utav dem är bra också, men den här hörde inte till mina favoriter … Den var helt okej, men … njae. Lite väl amerikansk!

På lördagen var vi på treårskalas hos Angelina och fick rosa tårta :) Inte för att jag åt någon tårta – jag höll mig till kakorna – men ändå. Rosa är rosa. Vi såg för övrigt en skylt i en butik i Haga (när vi var ute och letade present till lillan) där det stod att rosa inte är en färg, det är en attityd;) En promenad, lite revben och en del TV hann vi med också … På dagen hade vi också fikat på Café Nöller, där ju Älskling och jag hade vår andra dejt en gång i tiden :) De har goda smörgåsar där, fast de är bra dyra …

Igår gick Älskling och jag en promenad vid Gunnebo slott, en lite längre runda än vad vi brukar, utefter ån och så … Det var knepigt väder ute, och klibbigt. Hade det varit bra väder hade vi tänkt att vi skulle åka till Borås djurpark, men prognoserna såg inte alltför bra ut när vi tittade på lördag kväll/söndag morgon, så det fick vara. Kanske vi kan åka en annan helg. Det är ju så skoj att titta på djur! Efter promenaden åkte vi och fikade hemma hos Älsklings syster (tonåringens föräldrar) … te och goda scones fick vi :) Jag tänkte att jag skulle pyssla när jag kom hem, men jag hade absolut ingen inspiration … det blev TV istället. Vi såg på lite “NCIS” och så såg vi filmen “The Lincoln Lawyer” som var rätt så bra, även om jag inte är något större fan av Matthew McConnaughey.

Nä, nu skall jag se om jag kan uppdatera pysselbloggen och sedan vill jag gosa med Älskling :) Idag börjar ju femman sända “CSI NY” igen också. Jepp, det är höst …

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.