So this is tisdag

Mighty Samurai

Loa sjunger symfonin på Skansen och jag sitter i soffan under en filt och broderar. Eller ja, just nu knappar jag på telefonen, men … Älskling verkar ha fastnat i något tekniskt problem, så jag får ju roa mig själv tills dess att han kommer hit och gosar;) Det är väl sju miljoner stygn eller så kvar att sy på min samuraj, så det är lika bra att jobba på!

Idag var jag ett riktigt hurtigt djur och pallrade mig iväg till Kristinedal för lite motion på gymmet. Det är inte precis min favoritsysselsättning att gumma, men ibland får man ta sig i kragen … Nu vågade jag mig ju inte på några styrkemaskiner, utan jag nöjde mig med mitt hatobjekt cross-trainern, där jag faktiskt spenderade tjugo minuter, vilket förmodligen är tio minuter mer än jag någonsin har stått ut med det;) Det var rätt okej ändå, när man kunde stå och titta ut på ån under tiden … Jag måste dock definitivt skaffa nya skor, för jag tror inte att det är meningen att fötterna skall domna under tiden man tränar … Tio minuter på löpbandet fick det bli också. Inte världens mest ambitiösa träningssession, men duktigt för att vara mig! Sedan har jag ju faktiskt cyklat en och en halv mil också;) Så förhoppningsvis gjorde det inte alltför mycket att jag åt en av Annicas pollymuffins innan jag gick hem …

Lagat middag har jag gjort också, en kycklinggryta med ädelost. Det blev inte alldeles fel. Ja, och så har jag jobbat förstås, men det var inte så mycket att säga om den saken. Det var en tämligen lugn dag. Nä, nu blir det X-files och mys! Kram!

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.