Jaha

Idag har varit en sådan där dag som man helst inte vill minnas. Inte för att det har hänt något extremt hemskt eller något sådant, utan för att ingenting har gått smidigt. Ni vet säkert var jag menar, hur vissa dagar tycks styras av “mesta motståndets lag”, när allt man skall göra tar extra lång tid för att det alltid är något som krånglar. Jag är less på datorer och skrivare, och jag är less på att spendera timmar i telefon med tekniker som ändå inte kan hjälpa en …

Det var så skönt när klockan blev tre och jag fick bege mig hemåt! Vi skulle egentligen ha besökt Älsklings föräldrar efter jobbet, men hans mamma kände sig dålig så det blev inställt … Därför åkte jag i alla fall buss idag (Masken förhörde sig noga om varför, men verkade tycka att jag hade en legitim anledning) och idag var den faktiskt snäll och kom i tid! Det var tur, för annars hade jag nog brutit ihop … Det blir dock alldeles för varmt på bussen så fort solen kommer fram:p

Jaja, dagen blev bättre i alla fall. Älskling kom hem och kramades och lagade mat, och Piglet gick en massa pysseltid:) pyssel är bra när man är stressad och less, det hjälper en att rensa huvudet … Sedan blev det mys i soffan med te, kladdkaka och X-files

Ps. På tal om pyssel, har ni sett den fina amigurumin Masken virkat åt mig? En liten stund sedan nu, men jag har glömt att posta en bild på den …

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Jaha

  1. Miss Mel says:

    kladdkaka och X-files -> sounds like a good plan! ;-)