Cleaning out my closet

FÖRE

Det var så vackert ute i morse! En sådan där morgon då luften känns klar och världen liksom har en slags lyster. Om jag hade haft tid hade jag velat stanna flera gånger på vägen till jobbet och ta kort, till exempel från bron, på hur vattnet var alldeles spegelblankt och himmelen magiskt rosa … Men sådant har jag förstås inte alls tid till om morgonen eftersom jag sover så länge det över huvud taget är möjligt. Sover och/eller gosar med Älskling;)

Annars var der ännu en rätt frustrerande dag. Jag bråkade inte så mycket med tekniken – har gett upp för stunden – men det var en sådan där dag när det varje gång man skulle ta tag i något alltid dök upp något annat … ett brådskande mejl, telefonen som ringde, någon som kom med ett problem … Man känner sig lätt splittrad och börjar undra om man verkligen kommit ihåg att göra allt som man skulle …

EFTER

När jag kom hem var jag så trött att jag somnade på soffan. Det var förstås alls inte meningen, jag skulle bara vila en liten stund och sedan sätta igång med en massa grejer som jag hade tänkt göra, men … ibland går det inte som man tänkt sig! Och för en gångs skull gjorde tuppluren mig faktiskt pigg, inte bara seg. Jag var ett riktigt duktigt djur och städade i garderoben. Det är fortfarande inte superordning i den, men nu går det i alla fall att komma in och få tag på sina saker! Jag skall försöka bättra mig och förhoppningsvis komma ihåg att det är en mycket bättre idé att hänga upp kläderna när man använt dem än att lägga dem överallt, men … jag lovar ingenting. Risken är stor att det snart ligger en hög med grejer på golvet igen … För stunden är jag i alla fall lite stolt över mig själv :) Lyssnade på Depeche Mode på hög volym gjorde jag också … Älskling var ju inte hemma ;) Han hävdar att DM är självmordsmusik, så det är bäst att låta bli att spela dem när han är i närheten!

Lite mat (värmde tomatsoppan från förra veckan och Älskling stekte lite pannkakor) och mys framför TVn så är det väl dags att sova :)

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Cleaning out my closet

 1. Självmordsmusik?!! Det var det dummaste jag hört! Din man vet inte vad han pratar om hör jag!! ;)
  Såg DM förrförra sommaren, de regerar även om den nya musiken kanske inte är lika “stark” som den gamla!

  Vad fint du gjort det i din garderob! Visst är det ett tråkgöra att städa garderoben!
  Jag städade nyss vår groventré..det såg ut som 15 pers bodde i huset…Skor verkligen ÖVERALLT!!
  Nu ser det iallafall bättre ut :)

  Ha det gott och tack för dina ord inne hos mej!! :D

  kram Petra