Tiden springer iväg!

Jag har tänkt blogga hela veckan, men tiden räcker liksom inte till … Jag som skulle skriva om Borås djurpark och grejer … Får kanske ta och bakdatera några inlägg om jag får tid över;) Idag är det

Kökshandduk är mumma :)

inventering och just nu sitter Annie och jag bara och väntar på att få något att göra. När vi väl får det kommer våra fingrar att glöda, men just nu är det bara tråkigt! I synnerhet när vi har en massa papper som ligger på hög i väntan på arbetsinsats från vår sida, men som vi inte kan göra för att experterna på IT inte har fått saker och ting att fungera i systemet ännu :P Gissningsvis blir det mer övertidsarbete när det väl blir ordning på de där grejerna …

Igår var Masken och jag på yoga, och jag har knepig träningsvärk idag. Speciellt axelmusklerna är ömma, och jag känner mig lite stel här och var … men samtidigt känner jag mig lite mindre stel än vanligt på de ställen där jag brukar vara stel, så förhoppningsvis gjorde det gott :) Jag måste dock erkänna att det var grymt mycket jobbigare med yoga än vad jag mindes …

**

Det kom listor till slut och vi knappar och knappar. Tjohej vad det är roligt. Eller inte. Tassarna gör ont! Det gjorde de på yogan igår också, kan jag meddela. Det var en väldans massa övningar där man skulle stå och luta sig mot händerna = inte det bästa för Piglet. Muppan som höll i passet var så där lite lagom flummig också, och pratade om att stärka och behålla sin nyfikenhet … på yogan och på livet i allmänhet … Jaja. Jag gillar österländska filosofier och sådant, men jag är inte så bra på det där med andlighet själv … ;)

Veckan bara springer iväg, känns det som. Tiden i allmänhet också … och det känns som att man inte hinner med någonting. Mamma och pappa undrade om vi skulle komma till landet och plocka svamp (det verkar finnas hur mycket som helst i skogarna) men … när skall vi göra det? Den här helgen är det inbokat födelsedagskalas, samt middag med Älsklings föräldrar. Nästa helg är vi i Paris … helgen efter det skall jag på konferens med jobbet … och sedan är vi ju långt inne i september och svampen har förmodligen ruttnat bort. Det känns jobbigt att vara så uppbokad! Veckorna känns likadana, fastän det egentligen inte är så mycket. Eller ja … den här veckan var Älsklings föräldrar hemma på tisdagen, jag hade eg. yogadejt med Mu igår – men hon ville inte gå när det inte var Lisa – och idag inventering … Imorgon är det fredag, och då måste vi tvätta, trots att vi helst vill fredagsmysa. C’est la vie. Förhoppningsvis hinner vi med båda delarna.

Minipaj och te :)

Igår när jag kom hem från yogan hade söte Älskling lagat spaghetti med köttfärssås, OCH bakat små pajer till efterrätt. Han är go han! Och duktig i köket är han också! För övrigt hade vi väldigt roligt åt Casper (Älsklings systers hund, som var med eftersom S&H var hundvakter) i tisdags, för han tyckte att vår “torka av händerna när man håller på att laga mat”-handduk smakade förskräckligt gott. Jag tror att han satt och slickade på den i en kvart :)

Nä, nu måste jag jobba vidare … men här var ett livstecken i alla fall ;)

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.