Pysselmyrans ramutmaning

Vecka trettiofyra skulle ramas in, tyckte Pysselmyran … veckans utmaning är alltså att på ett eller annat sätt ha med en ram i sitt projekt. Rama in något på ett kort/LO, rama in ett alster, altra en ram … bara att välja! Jag var ute i sista minuten med den här utmaningen, eftersom sista dagen är idag, men nu har jag suttit inne, lyssnat på Depeche Mode och på regnet och knåpat ihop följande kort:

Det ser lite buckligt ut på fotot, men är faktiskt inte så buckligt i verkligheten …

Jag har valt att rama in en bild från en page-a-day-kalender som jag hade för många år sedan, med motiv från Nalle Puh. Piglet passar ju bra för mig, inte sant? ;) Ramen har jag gjort av ett designark från Slöjd-detaljer och höjt upp lite från motivet med fästkuddar. De rivna pappren i bakgrunden är från Lagerhaus, glittersticket från Rangers tror jag att jag har köpt hos Scraplagret, men det svär jag inte på ;) Stansen som gjorde de små blommorna har jag lånat av Masken, och de är fästa med brads från Panduro. Ballongerna är bordsconfetti, som förmodligen är köpt på ICA Maxi for massor utav ar sedan …

This entry was posted in Pyssel and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.