Sjuk:(

Jepp, sjuk har Piglet varit i några dagar nu, inte alls skoj! Jag är inte alls bra på att vara sjuk. Hade det inte varit för Parisresan hade jag säkert gått till jobbet i alla fall i tisdags, men det var nog tur att jag inte gjorde det. Sov i princip bort hela tisdagen och stora delar av gårdagen också, helt väck. Jätteont i halsen och feber och grejer … Tror att febern är borta nu, men halsen är inte helt okej … den gör ont, och det känns liksom som om det sitter något i vägen när jag skall svälja … Blää! Det var tur att jag kom på att jag kunde titta på naturprogram (Wild Russia) på SVTPlay, så jag hade något att göra när jag vaknade till emellanåt … Naturprogram är inte något som Älskling direkt gillar att titta på och normalt ser jag inte så förskräckligt mycket på TV när inte han är hemma, så det passade ju bra …

Däremot har jag inte haft ork/inspiration att pyssla alls, och det känns tomt. Får se om jag orkar en stund senare idag. Just nu tittar jag på friidrott och funderar på om jag skall brodera lite. Det går nog bra nu. Klarade lite igår också, men i tisdags hade det inte gått. Mina ögon gjorde ont om jag tittade på något för länge, eller om det var för ljust … Var tvungen att lägga mig i sovrummet mitt på dagen istället för i soffan i vardagsrummet eftersom där var för ljust :P Det var lite tajt med personalen redan som det var på jobbet den här veckan, men jag hoppas att de har kunnat lösa det ändå :p

För övrigt så drömde jag inatt – när jag väl lyckades somna, vilket inte var i första taget, utan närmare morgonkvisten – att Fox Mulder och jag åkte land och rike runt för att undersöka varför folk blev sjuka och dog av diverse underliga statusar, typ 26 eller 37 eller liknande, och varför dessa statusar uppstod över huvud taget. Har man sett för mycket på X-files och irriterat sig för mycket över jobbets datasystem då? Vi har nämligen haft problem med order som hamnar i fel statusar i dataprogrammet … Bah!

Annars har väl tiden sedan jag senast knappade in något i bloggen mest handlat om släkten. På lördagen var vi på födelsedagskalas hos Älsklings systerson Alexander och på söndag eftermiddag var vi på Sjöbaren och åt middag med Älsklings föräldrar. En fika på stan med en gammal kompis till Älskling hann vi med innan dess också … och på måndag kväll var min mor och far hemma hos oss på fika.

Jaja, en sjuk liten gris har inte så mycket att rapportera, tänkte mest att jag skulle lämna ett livstecken. Förhoppningsvis får jag skrivit lite mer intressanta inlägg från Paris i helgen. Ni kan ju hålla tummarna för att jag skall orka trava runt och se en massa skoj!

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.