Mer förkylning

Jepp … just som jag trodde att förkylningen skulle gå över – den har mest bestått i hosta den senaste veckan – så tog det hela en ny vändning och jag vaknade alldeles snorig i morse. Det här är inte kul! Att hosta är inte heller kul. Att inte ha någon energi till någonting är aptrist :(

Älskling jobbar sent idag och då brukar jag ju passa på att pyssla lite och sådär, men jag har verkligen ingen energi. Jag vet inte riktigt vad jag skall ta mig till. Läsa lite kanske? Men risken är STOR att jag bara somnar då … Uttråkad är jag. Skulle behöva lite frisk luft antagligen, men vädret har inte tillåtit mycket av den varan på sistone. Det var rätt okej väder idag, men nu börjar det mulna på igen. Och käre hjärtanes vad negativ jag låter. Inte bra!

Jag vill vara pigg! Jag vill orka träna! Dessutom önskar jag att dygnen hade fler timmar, så att man hann med mer av det man vill göra! Kan någon fixa det åt mig? ;)

Bara för att raffar är så söta :)

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Mer förkylning

  1. Miss Mel says:

    Oh! la jolie girafe! :-)